EXCLUSIV | Cristina Almășan: “Botez religios nu vom face” – Cum se simte vloggerița după nașterea în apă

Publicat: 18 sept. 2022, 20:21 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cristina Almășan și iubitul ei nu au organizat botez religios pentru fetița lor. Celebra vloggeriță a născut natural, în apă, o fetiță, în urmă cu trei săptămâni.

Influencerița a fost prezentă la Viva! Influencers Party, recent, unde a afișat o siluetă de invidiat. Cristina ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, a mai scăpat de câteva kilograme însă nu ține vreo dietă anume. Aceasta și-a propus se apuce de sală peste câteva săptămâni și de o cură de slăbire.

Cristina Almășan și iubitul ei, topiți după fetița lor. De ce nu vor facă botez religios

Până atunci își face de cap din punct de vedere alimentar, asta pentru , în cele 9 luni de sarcină n-a putut mânca ce și-a dorit din cauza stării de greață cu care s-a confruntat.

Despre naștere, planuri, proiecte și despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mămică, celebra vloggeriță ne-a vorbit în interviul de mai jos. Dacă a fost cerută de soție de iubitul turc sau dacă a organizat nunta, sau botezul micuței, aflați tot de la ea.

Ce face fetița?

Cea mică este o superbitate, o ador. topesc de fiecare dată când uit la ea și o iau în brațe. Este foarte cuminte, începem ne înțelegem, ne învățăm programul. Se schimbă de pe o zi pe alta. Mi se pare e diferită de la zi la zi.

Ai ajutor? Bonă? Bunici?

Momentan nu am ajutor, dar urmează vină părinții mei în țară și vor sta vreo 3 săptămâni. O ajute ei. Și după aceea o vedem dacă ne descurcăm, dacă e nevoie de ajutor sau nu.

Iubitul tău te ajută, nu?

Da. El este ajutorul meu. Chiar a fost super de ajutor zilele astea și-a luat concediu prelungit. Este și el înnebunit după cea mică.

Iubitul s-a internat cu ea în clinică:”Am născut în apă. Am crezut va fi foarte, foarte ușor, n-a fost deloc ușor, n-am ce se te mint”

Cum te simți? Te-ai refăcut cât de cât? Înțeleg că n-a fost o naștere atât de ușoară, cea în apă, precum te așteptai…

Da. Prima săptămână a fost puțin mai aiurea, mai greuță, dar acum sunt super ok. Am născut în apă. Am crezut va fi foarte, foarte ușor, n-a fost deloc ușor, n-am ce se te mint. Dar poate așa a fost la mine. Nu vreau sperii viitoare mămici, așa a fost la mine. Oricum și fetița a fost destul de mare, am născut-o la 3,6 kg, măricică, măricică. Dar a trecut. Acum sunt ok.

Am născut la o clinică din Constanța, auzisem de ea de la alte prietene care au născut acolo. Am ales această clinică pentru putea stea și iubitul meu cu mine, se interneze și asiste la naștere, mi-a fost de super mare ajutor lucrul ăsta în primul rând psihic, și-n alt doilea rând și fizic pentru am avut-o pe fetiță din primul minut după ce am născut-o. A stat cu noi non-stop, în salon.

Cum ți s-a schimbat viața? Ce ai făcut cu proiectele pe care le aveai în derulare? Le-ai amânat, anulat sau te ocupi de ele, printre picături?

Cristina Almășan: „Nu vom face botez. Nu știu dacă vom face petrecere…”

Momentan am renunțat doar la timpul petrecut în online. Nu mai petrec așa de mult pentru și prefer stau cu cea mică și bucur de momentele cu ea, dar sper revin cât de curând și fiu la fel de activă cum eram odată. În rest, ce s-a mai schimbat este acum trezesc de 3 ori pe noapte (râde – n.r.) ca -i dau mănânce.

Am mai anulat din proiecte, am și amânat câteva, dar urmează și alte.

Alăptezi?

Nu alăptez.

Ai mai și slăbit…

Acum sunt ok, încep mi revin, am mai întrebat și – pe doctorița cu care am născutcând pot reapuca de sală și mi-a zis peste 2 luni.

Momentan nu țin dietă pentru am vomat pe tot parcursul sarcinii și acum vreau mănânc efectiv tot ce aveam poftă mănânc atunci… sau mâncam și dădeam afară. Acum, pur și simplu, vreau bucur de mâncare.

Botezul? Ați organizat ceva sau e încă prea devreme?

Nu vom face botez. Nu știu dacă vom face petrecere, nu cred, nu știu. Dar botez religios cu siguranță nu vom face. O lăsăm pe ea aleagă când va vrea ea, când va crește.

Cristina Almășan: „Momentan nu am niciun inel pe deget. Încă aștept”

Dar nunta voastră?

Nu știu. Momentan nu am niciun inel pe deget. Încă aștept .Când va fi momentul o anunț pe toată lumea.

Dar el nu a spus nimic, nu a bătut niciun apropo?

A zis cumva, pe la începutul sarcinii, am discutat despre asta, dar cred l-am speriat eu puțin pentru i-am zis nu vreau fie o cerere banală. Și acum, cred încă gândește momentul. Așteptăm.

Publicat: 18 sept. 2022, 20:21 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă