EXCLUSIV| O vloggeriță celebră din România este însărcinată? Avem imaginile care o dau de gol!

Publicat: 31 mai 2022, 11:16 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Vloggerița Cristina Almășan este însărcinată? Aceasta pare să fie una dintre întrebările ce se află pe buzele multora dintre fanii ei.  Actrița este una dintre cele mai iubite vedete din online, ea fiind urmărită de 500 de mii de oameni pe Youtube și 600 de mii pe Instagram.

Cristina Almășan este însărcinată? Ce o dă de gol!

În ultima perioadă, Cristina Almășan este la fel de activă în mediul online, pe toate conturile pe care le deține. Însă a schimbat tipul postărilor, să spunem. Influencerița pune fotografii cu ea îmbrăcată în ținute largi sau în care apare doar de la bust în sus. De parcă ar avea ceva de ascuns. Există însă și câteva imagini superbe în care apare în diferite poziții care îi acoperă burtica.

În story-uri însă, vloggerița apare îmbrăcată doar în haine lărguțe și, evident, în nicio secvență nu apare abdomenul, ceea ce ne facem să credem că ar putea fi însărcinată și că încă nu dorește să divulge secretul.

Cristina Almășan, vacanță de vis în Dubai

Recent, Cristina Almășan a fost într-o vacanță de vis în Dubai. Influencerița s-a cazat la Palazzo Versace Dubai, locație care amintește de un palat italian din secolul al XVI-lea, și a vizitat mai multe obiective turistice, printre care Burj Al Arab, un reper al inovației arhitecturale, Dubai Frame – o atracție emblematică din Dubai. Care are o înălțime de 150 de metri și o lățime de 93 de metri. A urmat Bluewaters, Madame Tussauds Dubai – acolo unde există personalități celebre din categoriile muzică, modă, film, lideri mondiali, media, Bollywood și sport. Dar și Atlantis The Palm, The View al The Palm, The Mud House Studio – un atelier de creații în lut, Madinat Jumeirah, celebrul SLS, Dubai Mall, La Perle, Sky Views Dubai – la o înălțime de 219,5 m deasupra solului.

Așezată pe vârful hotelului Address Sky View, această construcție arhitecturală cuprinde trei oferte distincte pentru escapade de neuitat și care provoacă senzații tari – Observatory, Glass Slide și Edge Walk.

Cristina Almășan face senzație în mediul online, atât pe Instagram, Facebook, Youtube, cât și pe Tik Tok. Este una dintre cele mai îndrăgite influencerițe, având sute de mii de urmăritori pe fiecare platformă.

Publicat: 31 mai 2022, 11:16 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă