Vladimir Draghia a spus adevarul despre tatal sau! Castigatorul de la Exatlon a trait o adevarata drama cand era copil

Publicat: 12 Jun. 2018, 12:27 Vedete

Vladimir Draghia a spus adevarul despre tatal sau!

Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon Exatlon, a povestit despre copilaria lui, dar si despre relatia pe care a avut-o cu tatal sau. Actorul a marturisit ca tatal lui biologic l-a abandonat, cand avea doar cateva luni.

Acesta a vorbit in cadrul unui interviu Viva! ca a simti lipsa tatalui, care l-a parasit fara sa se uite in urma. In ciuda faptului ca a crescut fara parintele sau, acesta a sustinut ca nu ii reproseaza nimic.

De asemenea, Vladimir Draghia a povestit ca tatal sau era violent si ca este mai bine ca a ales sa ii abandoneze pe el si mama sa. Desi a avut un tata vitreg, nici de el nu a reusit sa se apropie prea mult, insa ii multumeste pentru eforturile facute in cresterea si dezvoltarea sa.

„Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani. Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Jun. 2018, 12:27 Vedete
Pe aceeași temă