Si-a ingropat tatal cu tot cu un BMW X5! I-a promis toata viata ca o sa-i cumpere unul! Unde s-a putut intampla asa ceva?!

Publicat: 12 Jun. 2018, 12:00 Life
Si-a ingropat tatal cu tot cu un BMW X5! I-a promis toata viata ca o sa-i cumpere unul! Unde s-a putut intampla asa ceva?!

Si la noi in tara mai au loc inmormantari extravagante cu televizoare si aur in sicriu, dar asta parca este prea de tot.

Si-a ingropat tatal cu tot cu un BMW X5 de 70.000 de euro. Oricat ar parea de incredibil imaginea nu este deloc trucata. In Nigeria un tanar a decis sa-si ingroapte tatal cu tot cu un BMW X5, masina pe care batranul si-a dorit-o toata viata.

Tanarul Nigerian a fost distrus de faptul ca tatal lui a murit chiar inainte ca el sa poata sa-i cumpere masina mult visata, asa ca a decis ca nu e prea tarziu sa faca asta nici dupa moarte.

Astfel a platit pe X5 peste 70.000 de euro si l-a bagat in pamanat. Exact! A sapat o groapa uriasa si a bagat masina cu totul in ea, iar pe tatal lui l-a “inmormantat” in masina. Tot satul s-a strans la inmormantarea incredibila ca sa vada toti sicriul pe patru roti. Masina a fost cumparata nou-nouta si adusa direct la cimitir.

Groapa uriasa a fost sapata in zile bune de catre angajatii cimitirului iar in momentul in care a fost coborata in groapa, cei care faceau acest lucru erau imbracati la costum si purtau manusi albe. Totul a fost pus la punct ca sa arate exact ca o inmormantare “regala”.

Si-a ingropat tatal cu tot cu un BMW X5 de 70.000 de euro

Modul in care au coborat masina cu tot cu trupul neinsufletit al batranului a fost destul de ingenios. Au pus cativa busteni deasupra gropii, au parcat masina pe ei, iar cand ceremonia s-a terminat au inceput sa scoata bustenii de sub masina astfel incat ea sa cada in groapa.

Imaginea a devenit asa cum era de asteptat virala pe Facebook iar comentariile precum: “avea si navigatie ca sa-si gaseasca drumul spre lumea de dincolo” nu au intarziat sa apara.

Publicat: 12 Jun. 2018, 12:00 Life
Pe aceeași temă