Maria Butaciu a murit! Solista de muzica populara a fost in coma aproape doua luni. Care a fost cauza decesului

Publicat: 12 Jun. 2018, 09:40 News 3

Maria Butaciu a murit! Solista de muzica populara a fost in coma aproape doua luni.

Cantareata a decedat, luni seara (11 iunie), dupa o lunga perioada de suferinta. Paul Surugiu, alias Fuego, a fost cel care a confirmat trista veste. Artistul a publicat un mesaj dureros pe pagina personala de Facebook. Maria Butaciu avea 78 de ani.

„Cu tristețe am aflat acum de la Mioara Velicu, îndurerată, că a plecat buna noastră prietena, marea artista, Maria Butaciu! Se-ntâmplă să mă copleșească amintiri, clipe frumoase petrecute împreună, turnee, emisiuni și nenumărate momente ce m-au marcat!

A fost un om bun, cald, vesel, plin de viață și înțelepciune! Ne-a bucurat pe toți cu învățăturile sale, iar mie mi-a fost model, exemplu de conduită! Artiștii cumva nu mai sunt ai noștri, sunt ai publicului, și cred că publicul trebuie să și-o amintească veșnic, demnă, autentică, mândră, o pagină importantă a folclorului românesc! Acum, de Centenar, la 100 de ani de la unire, Maria Butaciu și-a lăsat vălul, și-a asezat pălăria simbolică peste România mare, care o iubește ca pe-o nestemată! Rămas bun, prietenă dragă, mare doamnă a României.”, a scris acesta pe Facebook.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Jun. 2018, 09:40 News 3
Pe aceeași temă