Nunta in avion! Un pilot din Iasi s-a insurat cu iubita lui chiar la bordul unei nave pe care a condus-o de sute de ori. Imaginile sunt geniale

Publicat: 11 iun. 2018, 19:00 Autor: madalina m. Life

Pilotul si-a indeplinit visul si a facut nunta in avion alaturi de iubita lui.

Un pilot pe nume Valentin Stirbat, a facut nunta in avion, iar imaginile din timpul ceremoniei sunt geniale! Cel care a oficiat cununia a fost un comandant si momentele indeite i-au luat pe nepregatite pe invitati.

Acesta si-a dorit ca cel mai important moment din viata lor sa fie petrecut pe platforma aerportului, chiar intr-o aeronava a companiei la care lucreaza. Mai mult, pilotul iesean are o experienta de 6 ani in aviatie.

Nunta in avion la Iasi
Pilotul Valentin Stirbat s-a casatorit cu iubita lui, Otilia Botez, iar momentul a fost unul cu adevarat special, pentru ca cei doi si-au indeplinit visul si au facut nunta in avion. Totul a venit ca o mare supriza si pentru familiile lor.

Mai mult, invitatii au fost primiti la bordul aeronavei chiar de catre colegii de zbor ai pilotului. Odata ce apropiatii s-au aflat pe locurile lor special desemnate, a fost oficiata si ceremonia in cadrul careia cei doi au spus „Da” cu mari emotii.

Comandantul Liviu Dima a fost cel care a oficiat cununia si in urma marelui moment cei doi s-au fotografiat la bordul avionului, imaginile fiind foarte apreciate de catre internauti, odata ce au fost postate pe contul de Facebook al Aeroportului din Iasi.

Nunta in avion a fost o premiera atat pentru cei doi miri care au facut tot posibilul ca marele eveniment sa le iasa bine in cele mai mici detalii, dar si pentru Aeroportul din Iasi, pentru ca acolo nu au mai fost organizate niciodata astfel de ceremonii.

„Valentin a visat ca acest moment sa il gaseasca exact in locul in care se dedica pasiuni pentru zbor, iar echipa Aeroportului Iasi a fost incantata sa ii indeplineasca aceasta dorinta. Bucuria noastra a fost dublata de faptul ca am reusit sa sustinem pentru prima data un astfel de eveniment, deschizand portile pentru toti invitatii.

Ne-am bucurat alaturi de familiile si prietenii celor doi tineri, dar si de echipajul care ne-a primit la bordul aeronavei. Prin evenimentul acesta aratam ca aeroportul nu e doar un spatiu destinat calatoriilor, ci si un loc pentru evenimente ce surprind si incanta deopotriva.

Suntem mereu deschisi la initiative si momente care aduc bucurie in vietile oamenilor si ale comunitatii noastre. Celor doi tineri care s-au casatorit azi le dorim multa fericire”, a povestit directorul Aeroportului din Iasi, Catalin Bulgariu, potrivit mediafax.ro.

Publicat: 11 iun. 2018, 19:00 Autor: madalina m. Life
Tags:
Pe aceeași temă