VIDEO! Avionul Boeing 727 cu care zboara caii de curse de milioane de dolari. “Air Horse One” este ultima fita in materie pentru milionarii pasionati de hipism

Publicat: 07 Jun. 2018, 10:00 Life

Trebuie sa stiti inca de la inceput ca un asemenea cal ajunge sa se vada la licitatii chiar si cu peste 1 milion de dolari.

Avionul Boeing 727 cu care zboara caii de curse de milioane de dolari. In Statele Unite cursele de cai sunt o afacere de sute de milioane de dolari, iar cei implicati in acest business se pare ca nu se dau in laturi de la nimic pentru a castiga si mai mult.

Industria hipismului a ajuns atat de dezvoltata incat exista TIR-uri uriase special customizate pentru transportarea in conditii de lux a mai multor cai pe distante lungi. Iar cum asta nu a fost suficient pentru cei care vor sa participe cu caii lor la curse pe tot continentul au aparut si companii care ofera zboruri pentru cai. Air Horse One este cel mai celebru avion customizat special pentru asa ceva.

Un Boeing 727 a fost complet transformat pana a ajuns sa arate ca un grajd zburator pentru cai. Iar un zbor pe o distanta de o ora ajunge sa coste 3.500 de dolari pentru un cal. In general compania transporta in avion aproximativ 21 de cai. Pentru distante mai lungi picioarele cailor sunt legate strans cu bandaje protectoare pentru a nu le produce dureri faptul ca stau nemiscati perioade lungi de timp.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Jun. 2018, 10:00 Life
Pe aceeași temă