VIDEO! Un dement s-a aruncat dezbracat intr-o “piscina” plina cu PETROL! A fost la un pas de moarte cand a iesit de acolo iar colegii lui radeau

Publicat: 06 iun. 2018, 13:43 Autor: D. C. Life

Cu siguranta n-ai vazut niciodata pe cineva sa faca ceva mai prostesc de atat.

Probabil viata pe santier este destul de plictisitoare si monotana, asa ca uneori muncitorii simt nevoia de putina adrenalina si incearca sa faca lucruri demente.

Barbatul pe care il veti vedea in filmuletul de la finalul materialului ramane doar in pantalonii de baie si se arunca exact ca intr-o piscina intr-un bazin plin de reziduri petroliere neprelucrate. Ca sa va dati seama cat era de dement omul, singura lui masura de protectie a fost sa-si puna o punga de plastic in cap, ca sa nu se murdareasca pe par si sa nu-i intre ulei in urechi, in rest totul era ok.

Colegii lui erau pregatiti sa filmeze isprava, dar chiar inainte sa sara se gandesc pana si ei ca poate nu e o idee chiar atat de buna si ii zic barbatului sa nu o faca, dar el se arunca hotarat. Partea grava abia acum urmeaza.

Iese grabit din bazin si este efectiv acoperit in totalitate in petrol si ulei care incepe sa se lipeasca pe el din ce in ce mai bine. Fata ii este complet neagra si nu poate respira si nici nu vede nimic. Imediat este preluat de un coleg care il stropeste cu un extinctor in timp ce fuma nonsalant, fara sa-si dea seama la ce riscuri il supune pe barbat.

Extinctorul nu face fata si este nevoie de mai mult. Cu un jet puternic de apa incearca din rasputeri sa-i indeparteze uleiul de pe corp, dar nimeni nu se grabeste sa-l curete pe fata, ei sunt mai preocupati de spatele barbatului. Deja “curajosul” nostru incepe sa-i roage sa se grabeasca iar ei precipitati ii spun sa-si dea punga jos de pe cap ca sa poata respira mai bine.

Asa cum era de asteptat cand si-au dat seama ca uleiul era atat de dens incat nu se va lua sub nicio forma cu un simplu jet de apa au oprit filmarea si l-au dus de urgenta pe barbat la spital.

Publicat: 06 iun. 2018, 13:43 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă