Drama lui Vladimir Draghia! Cine este tatal sau si de ce nu tine legatura cu el. Castigatorul Exatlon Romania a suferit enorm

Publicat: 27 May. 2018, 22:20 News 3

Drama lui Vladimir Draghia! Cine este tatal sau si de ce nu tine legatura cu el.

Vladimir Draghia este castigatorul Exatlon Romania, emisiune difuzata la Kanal D. ‘Faimosul’ a reusit sa puna mana pe marele premiu in valoare de 100.000 de euro si sa il invinga pe ‘Razboinicul’ Ionut.

Vladimir Draghia a anuntat va ca dona toti banii unei fundatii care se ocupa cu tratatarea bolnavilor de cancer. Fanii celor doi s-au impartit in doua tabere.

Unii au fost de parere ca Ionut avea mai multa nevoie de bani decat Vladimir, tinand cont ca el deja are o afacere destul de profitabila. Insa putini sunt cei care cunosc povestea de viata a castigatorului Exatlon Romania. El nu a avut o viata tocmai usoara. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Vladimir Draghia s-a nascut pe 13 martie 1986, la Galati. Pana la varsta de 6 ani a fost crescut de bunici, iar pe tatal sau nu l-a vazut decat de 2-3 ori in toata viata lui.

Gabriel Draghia a fost marinar in Galati si a invartit femeile pe degete. Desi din relatiile pe care le-a avut au rezultat mai multi copii, barbatul nu a avut grija de niciunul dintre ei.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 May. 2018, 22:20 News 3
Pe aceeași temă