Vladimir Draghia a fost plecat si in Italia! Cat de greu i-a fost actorului peste hotare

Publicat: 24 mai 2018, 08:00 Autor: D. C. News 3

Castigatorul emisiunii Exatlon Romania nu a avut o viata usoara. Actorul a marturisit ca a incercat diverse meserii.

Vladimir Draghia a fost plecat si in Italia! Actorul a marturisit, inainte de finala Exatlon Romania, ca a avut o viata grea. Acesta a cautat ‘marea cu sarea’ si in Italia, dar nu i-a placut viata de acolo. Vedeta a marturisit ca s-a lasat influentata de alte persoane si a plecat din tara.

“Era perioada aceea când toată lumea pleca din țară și așa că m-am dus și eu în Italia, să văd cum este. Și mi-am dat seama că nu curg laptele și mierea; m-am simțit dezrădăcinat”, povestește Vladimir Drăghia, citat de libertatea.ro.

Acolo, Vladimir Draghia a fost ajutat de mama sa. Aceasta i-a gasit cazare pentru a avea un acoperis deasupra capului. In acea perioada, Vladimir Draghia era sarac lipit. Nu avea nici bani de bilet. Primul job in Italia a fost descarcator de marfa.

Vladimir Draghia a fost plecat si in Italia!

Vladimir Draghia a castigat Exatlon Romania! Ce va face cu banii“Când i-am zis că plec, ea mi-a găsit unde să stau, în timp ce eu mă aflăm pe drum, în microbuz. Nu aveam bani nici de bilet, am plătit la întoarcere, 100 de Euro. M-a maturizat experiența în Italia.

Am muncit, am încărcat tiruri, dar m-am întors bărbat. Dacă nu aș fi plecat, aș fi rămas mereu cu regretul că nu am făcut-o. Am revenit în București după șase luni, unde m-am regăsit”, adaugă războinicul de la “Exatlon”.

Vladimir Draghia a castigat Exatlon Romania! Ce va face cu banii“Prefer să lucrez intens, cât pot, trei sau patru luni, după care vreau să iau o pauză. M-am învățat cu libertatea și îmi este necesară. Probabil că vine și că o compensare pentru perioada în care eram la internat (n.r. perioada petrecută la Centrul Olimpic, în Brăila) și trebuia să plec numai cu bilet de voie”, a declarat vedeta.

Publicat: 24 mai 2018, 08:00 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă