Viviana Sposub și George Burcea s-au întrecut în gesturi de tandrețe la restaurant! Dar ceva le-a întrerupt momentul special…

Publicat: 06 feb. 2022, 11:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Viviana Sposub și George Burcea sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și se răsfață reciproc cu gesturi romantice, chiar dacă nu mai sunt chiar la început de relație. Într-o astfel de ipostază au fost surprinși recent, în timp ce luau cina la un restaurant cu mâncare asiatică.

Fotografiile pe care paparazzi le-au surprins sunt superbe. Și îi are în rolurile principale pe Viviana Sposub și George Burcea. Într-un film de dragoste parcă joacă cei doi, unul real, poveste adevărată, iar acțiunea se derulează la „Sushi Terra”. Un restaurant chiar din centrul Bucureștiului.

Cele două vedete s-au așezat la masă și au comandat. Dar nu s-au putut stăpâni. Focul iubirii se aprinde, nu întreabă când și cum. Și arde. Viviana a fost aceea care a ”atacat”. L-a sărutat. Nu o dată, repetat. L-a mângâiat, el i-a răspuns tandru.

Să fi durat câteva minute ”dulcegăriile” lor până când mâncarea le-a sosit în față. Abia atunci s-au oprit. Și-au transmis iubirea doar prin priviri. Gesturile tandre se amânaseră… Pentru scurt timp. Au terminat de mâncat. Nicotina și-a cerut drepturile. Cei doi s-au conformat. George a luat cocktail-ul și cafeaua și a ieșit, alături de Viviana. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Radu Ciucă: ”Nu vorbim de Viviana cu înșelatul”

Înainte de participarea la ”Ferma”, Viviana Sposub a avut o relație secretă cu Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță. În cadrul unui podcast, acesta a făcut o serie de dezvăluiri referitoare la acea perioadă.

Cred că am trăit-o la un moment dat. Nu s-a terminat prea plăcut pentru mine, dar am trăit-o (n.r. adevărata iubire). Am fost înșelat și am și aflat. Am crezut că pot trece peste, dar nu am reușit (n.r. o altă iubită, nu Viviana). Nu e despre acea persoană pe care… O știi și pe cealaltă. Ultima dată când am vorbit despre ea mi-a dat block pe Instagram. În continuare suntem blocați cred, așa că sunt ok cu asta. Are relație, e bine acum, acolo unde e, e mai bine așa.

Nu vorbim de Viviana cu înșelatul. Înainte, cu mult înainte ne-am despărțit, relația noastră era terminată cu câteva luni înainte să plece la Fermă. Nu ea m-a înșelat, sau nu cred. Cea care m-a înșelat, m-a înșelat cu fostul, pe care îl înșelase cu mine. La momentul ăla, am zis că trecem peste, dar nu am putut, mi-a rămas în cap, nu mai aveam încredere deloc”, a spus Radu Ciucă în cadrul podcastului.

Publicat: 06 feb. 2022, 11:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă