Vitamina pe care orice om ar trebui să o ia! Monica Pop: ”Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general”

Publicat: 11 mai 2020, 11:53 Autor: Andreea Voicu News

Celebrul doctor Monica Pop, șefa de secţie în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, susține că românii au, în general, o imunitate scăzută.

Monica Pop recomandă ca orice persoană să ia Vitamina D3 pentru ca imunitatea să fie ridicată.

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea. Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere. Din punct de vedere medicamentos, eu folosesc o schemă de imunitate de foarte mulți ani.

Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, potrivit dcmedical.ro.

Vitamina D este ramificată în două: D2 (ergocalciferol) și D3 (colecalciferol). D2 provine din plante, iar D3 este produsă în principal în piele sub acțiunea radiațiilor ultraviolete, sau provine din alimentație, arată site-urile de specialitate.

Publicat: 11 mai 2020, 11:53 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă