Virgil Ianțu, declarații controversate după ce s-a vindecat de COVID: ”E ridicol, penibil”

Publicat: 16 Oct. 2020, 09:25 Vedete
Virgil Ianțu, declarații controversate după ce s-a vindecat de COVID: ”E ridicol, penibil”

Virgil Ianțu a făcut primele declarații după ce s-a vindecat de COVID. Prezentatorul TV a explicat cu ce stări s-a confruntat, dar și cum a reușit să facă față celor două săptămâni de izolare.

Este clar pentru toată lumea faptul că noul coronavirus nu iartă pe nimeni. Acest lucru l-a simțit și Virgil Ianțu pe pielea lui, după ce în urmă cu câteva luni s-a infectat cu temuta boală. Recent, după ce lucrurile au revenit aproape la normal, omul de televiziune a hotătât să împărtășească cu toată lumea experiența neplăcută prin care a trecut.

Cu ce simptome s-a confruntat Virgil Ianțu

Virgil Ianțu explică faptul că a fost unul dintre persoanele norocoase deoarece a făcut o formă ușoară a virusului. De asemenea a dezvăluit că nu s-a confruntat cu alte complicații, i-au lipsit doar gustul și mirosul.

”Nu am fost internat, am avut o formă ușoară. Am pierdut gustul și mirosul. Am avut o stare neplăcută vreo patru zile. Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut și investigații, am plămânii afectați sub 10%. Nu au fost probleme”, a declarat Virgil Ianțu în cadrul unei emisiuni TV.

”E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva”

În schimb, în toată această perioadă grea, Virgil Ianțu recunoaște faptul că cel mai dureros lucru a fost să audă de la majoritatea oamenilor cum îi aruncă jigniri și vorbe urâte la adresa lui. Mulți oameni au susținut că prezentatorul TV ar fi fost plătit de autoritățile statului să mintă în legătură cu boala. Mai mult, vedeta consideră că situația prin care a trecut este una penibilă și ridicolă.

”E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe internet că am luat 60 de lei”, a mai spus el.

Publicat: 16 Oct. 2020, 09:25 Vedete
Pe aceeași temă