Virgil Ianțu, testat pozitiv cu noul coronavirus! „Vă rog să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți”

Publicat: 03 Oct. 2020, 10:16 Vedete
Virgil Ianțu, testat pozitiv cu noul coronavirus! „Vă rog să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți”

Virgil Ianțu a dat o veste nu tocmai bună aseară! Vedeta de televiziune a fost diagnosticată cu virusul Covid. Din fericire, se pare că acesta a contactat însă o formă ușoară, dar a ținut să facă public acest lucru și să le mulțumească cadrelor medicale care se ocupă de toți pacienții care au probleme de sănătate. Mesajele de susținere nu au încetat să apară pe pagina sa de Facebook. Colegul și prietenul Vlad Enăchescu a ținut să ii ridice moralul și să îl îmbărbăteze pe Ianțu iar ceilalți internauți i-au transmis multă sănătate.

„Această poză e făcută astăzi și poate vă surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid.

Din fericire am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți. A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând mască și exagerand cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, a fost mesajul postat de vedetă pe contul său oficial de pe Facebook.

Aceasta poze e facuta astazi si poate va surprinde. Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de…

Publicată de Virgil Iantu pe Vineri, 2 octombrie 2020

Publicat: 03 Oct. 2020, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă