Cum îl cheamă, de fapt, pe Virgil Ianţu. Prezentatorul TV și-a înregistrat numele de scenă la OSIM

Publicat: 27 feb. 2024, 14:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Virgil Ianțu a dezvăluit recent care cum îl cheamă, de fapt, în buletin. Telespectatorii îl cunosc de foarte mulţi ani datorită carierei de pe micile ecrane, însă nu mulţi ştiu că acesta apare în faţa lor sub un nume pe care Ştefan Bănică jr, i l-a ales.

Virgil Ianţu adus în casele oamenilor cele mai haioase povești și „perle” spuse de cei mici, în emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”. Și nu numai! A fost și gazda show-urilor care au avut un succes colosal: ”Vrei să fii milionar” și ”Big Brother”.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Virgil Ianţu

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. au colaborat în tinerețe, fiind colegi de breaslă, iar Virgil Ianțu făcea parte din trupa de backing vocals a artistului.

Din cauza faptului că Virgil avea un nume de familie greu de pronunțat, Ștefan Bănică l-a poreclit pe Virgil Ianțu, un derivat din adevăratul lui nume de familie.

De asemenea, în cadrul unui interviu recent, prezentatorul a dezvăluit că și-a înregistrat numele de scenă la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) pentru ca nimeni altcineva să nu îl mai poată utiliza.

„Ianțu este porecla pe care mi-a dat-o Ștefan Bănică, iar când am început să fac televiziune, în perioada premergătoare, cei de la marketing, producție, patronat, au constatat că am un nume greu de reținut și de citit. În cele din urmă, am decis de comun acord să folosim porecla ca nume de scenă și așa am devenit Virgil Ianțu. Eu sunt Virgil Ianțu Gătăianțu! Singura diferență de atunci versus acum este că Ianțu a devenit marcă înregistrată”, a povestit prezentatorul TV pentru ego.ro.

Virgil Ianţu şi-a deschis un restaurant în Capitală

Virgil Ianțu şi-a deschis de curând propriul restaurant. Gurmand din fire și un împățimit al vinurilor fine, prezentatorul şi-a îndeplinit unul dintre cele mai mari vise. Cu preparate fine și o atmosferă ca acasă, vedeta TV a spus că cei care vor intra în noul său restaurant vor avea parte și de muzică live, pentru toate gusturile.

Localul aflat în inima Capitalei va fi inaugurat pe 27 ianuarie 2024: „Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu și al prietenilor mei parteneri sau apropiati, de a avea un loc al nostru în care să radem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru și să ne relaxam. Poate deveni și locul tău și al prietenilor tăi. Vom avea și muzică live și o atmosferă caldă și relaxată. O să vă placă. Vă așteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!”, le-a transmis Virgil Ianțu fanilor.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 feb. 2024, 14:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă