Viorica de la Clejani, operată de urgenţă! Intervenţia a durat trei ore: „Am fost jumătate anesteziată, am văzut tot”

Publicat: 15 apr. 2024, 16:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Viorica de la Clejani a trecut printr-o operaţie dificilă recent. Artista a povestit pe reţelele de socializare cu ce probleme de sănătate s-a confruntat. Se pare că intervenţia a adurat 3 ore, iar acum soţia lui Ioniţă se află într-o perioadă de recuperare.

Viorica de la Clejani a publicat recent pe reţelele de socializare o fotografie cu ea de pe patul de spital. Fanii au fost curioşi să afle ce i s-a întâmplat, mai ales că în perioada următoare cântăreaţa trebuia să fie prezentă la câteva evenimente.

Viorica de la Clejani, declaraţii despre operaţia pe care a suferit-o

Se pare că soţia lui Ioniţă de la Clejani a suferit o operaţie la piciorul stâng. În perioada următoare, medicii i-au recomandat să evite efortul fizic, astfel că abia în luna mai, când se sărbătorește Paștele, artista îşi va putea relua activitatea.

Intervenţia a durat trei ore, cântăreaţa a fost pe jumătate anesteziată, astfel că a auzit și a văzut întreaga procedură. După câteva zile a fost externată de la Spitalul Universitar de Urgență din București și spune că se simte bine.

„Ieri am suferit o intervenție chirurgicală la piciorul stâng. Am fost jumătate anesteziată, am văzut tot și am auzit tot timp de 3 ore. Atât a durat operația!

D-na dr. Matișan Eugenia, sunteți extraordinară, d-na director Cora Pop, m-ați făcut să mă simt ca acasă, d-na Bobocea Alina vă mulțumesc, d-le manager Cîrstoiu Cătălin, medic ortoped și candidat la Primăria Capitalei, ați fost alături de mine în tot acest proces. Mă înclin în fața domniilor voastre și vă mulțumesc din inimă! Întâi e Dumnezeu și apoi D-vs-tră!

Acum sunt bine, sunt acasă alături de soțul meu și de cățelușii mei, în luna de miere! Așa mi-au zis domnii doctori: „Stai cuminte, cu piciorul-n sus, nici o treabă prin casă, nici măcar o mâncare să nu gătești, ca să te recuperezi repede!

Așa voi face, că avem treabă, frate”, a declarat Viorica de la Clejani.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 apr. 2024, 16:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×