Viorica Dăncilă, despre termenul de înregistrare a cetățenilor români ca alegători în străinătate

Publicat: 11 sept. 2019, 16:50 Autor: Loredana Ciao.ro
Viorica Dăncilă, despre termenul de înregistrare a cetățenilor români ca alegători în străinătate

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, pe Facebook, un mesaj, prin care anunță care este termenul de înregistrare a cetățenilor români ca alegători în străinătate.

Viorica Dăncilă despre termenul de înregistrare a cetățenilor români ca alegători în străinătate. În acest mesaj premierul susține că Autoritatea Electorală Permanentă a depus la Secretariatul General al Guvernului un proiect de ordonanță de urgență care prevede că termenul de înregistrare a cetățenilor români ca alegători în străinătate se finalizează în data de 15 septembrie 2019.

Viorica Dăncilă despre termenul de înregistrare a cetățenilor români ca alegători în străinătate

„Autoritatea Electorală Permanentă a depus la Secretariatul General al Guvernului un proiect de ordonanță de urgență care prevede că termenul de înregistrare a cetățenilor români ca alegători în străinătate se finalizează în data de 15 septembrie 2019.

Viorica Dăncilă

Din cauza blocajului creat de președintele Iohannis, Guvernul României nu a putut da ordonanța de urgență pentru stabilirea unui nou termen de înregistrare pentru votul din diaspora, însă acest proiect de act normativ va fi supus de urgență adoptării Guvernului în ședința de mâine. În aceste condiții, conducerea AEP a luat hotărârea de a menține aplicația deschisă înregistrărilor”, a scris premierul Viorica Dancila pe pagina de Facebook.

Publicat: 11 sept. 2019, 16:50 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă