Viorica Dăncilă ironizează discursul lui Klaus Iohannis: ”În caz că întreabă cineva cum va suna…”

Publicat: 15 nov. 2019, 17:12 Autor: Hermina Hagianu News 2
Viorica Dăncilă ironizează discursul lui Klaus Iohannis: ”În caz că întreabă cineva cum va suna...”

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă a publicat pe reţelele de socializare un filmuleţ de 38 de secunde cu actualul şef al statului şi un mesaj explicit în care, ironic a anunţat populaţia despre cum v-a arăta discursul pe care Klaus Iohannis urmează să îl aibă.

Colajul video ataşat de liderul PSD postării de pe Facebook îl arată pe actualul şef al statului repetând de mai multe ori cuvintele „Viorica Dăncilă”, „PSD” sau „pesedistă”.

”În caz că se mai întreabă cineva cum va suna discursul domnului Iohannis de la ora 17:00”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook, făcând referire la întâlnirea candidatului PNL cu alegătorii din Baia Mare.

În caz că se mai întreabă cineva cum va suna discursul domnului Iohannis de la ora 17:00.

Publicată de Viorica Dăncilă pe Vineri, 15 noiembrie 2019

Klaus Iohannis a explict de ce refuză o dezbatere publică cu Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă l-a provocat pe Klaus Iohannis la cel puţin două dezbateri electorale în campania dinaintea celui de-al doilea tur al prezidenţialelor, însă preşedintele României a refuzat.

„Dragi români,

Împreună am reușit să ținem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituțiile statului. Și doar împreună vom reuși să câștigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-ați acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveți în mine. Dar Președintele nu poate reconstrui singur o țară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră. Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor.

Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, a explicat Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Publicat: 15 nov. 2019, 17:12 Autor: Hermina Hagianu News 2
Pe aceeași temă