Viorica Dăncilă, atac tăios la Klaus Iohannis: „Ne mai explicați o dată cum e cu “dezbaterea electorală?”

Publicat: 12 nov. 2019, 12:46 Autor: Simona Life
Viorica Dăncilă, atac tăios la Klaus Iohannis: Ne mai explicați o dată cum e cu “dezbaterea electorală?

Viorica Dăncilă a reacționat, pe pagina sa de socializare, după ce președintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta.

Astfel că Viorica Dăncilă îi cere președintelui să explice ideea de ”atitudine arogantă” și de ce nu participă la dezbateri electorale, în pofida faptului că a declarat, de fiecare dată, că o dezbatere electorală este necesară.

”Cum e cu “atitudinea arogantă”, domnule Iohannis? Ne mai explicați o dată cum e cu “dezbaterea electorală atât de necesară și așteptată de toți românii”?”, a întrebat, pe pagina de Facebook, Viorica Dăncilă.

„Constat că domnul Victor Ponta își menține aceeași atitudine arogantă cu care ne-a obișnuit și în ceea ce privește organizarea unei dezbateri electorale atât de necesare și așteptate de către toți românii interesați să afle proiectele celor doi candidați rămași în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Domnul Ponta nu poate decide singur detaliile și condițiile în care ar urma să se desfășoare o astfel de dezbatere electorală. Temele se stabilesc în mod firesc prin negociere de către echipele de campanie ale ambilor candidați intrați în turul doi și nu se transmit prin fax de către un candidat care a stabilit deja ordinea și conținutul întrebărilor.

Solicit în mod public candidatului Victor Ponta să renunțe de urgență la asemenea tertipuri și să aibă curajul să își asume o confruntare de idei corectă, în care niciunul dintre noi nu pornește cu un avantaj ilegitim.
Îi cer premierului să mandateze echipa sa de campanie să poarte negocieri cu membrii staff-ului meu pentru a stabili cât mai rapid condițiile de desfășurare a unei dezbateri reale, din care electoratul să poată înțelege care este viziunea fiecărui candidat pentru viitorul României” este mesajul transmis de Klaus Iohannis.

Publicat: 12 nov. 2019, 12:46 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă