Violeta, imagini rare alături de tatăl ei, Ștefan Bănică. ”O fetiță dulce … ”

Publicat: 10 Aug. 2021, 12:08 Vedete

Violeta, imagini rare alături de tatăl ei, Ștefan Bănică, iar complimentele au fost nenumărate. Inclusiv artistul a menționat într-un mesaj cât de norocos se simte pentru că are o fetiță atât de dulce. 

Ana Violeta Bănică este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Ea a împlinit 14 ani, iar celebrii ei părinți au decis s-o familiarizeze tot mai mult cu publicul larg. Drept dovadă, dacă în trecut existau foarte puține poze cu ea pe internet, situația s-a schimbat acum, de când a crescut.

Violeta, imagini rare alături de tatăl ei, Ștefan Bănică. ”O fetiță dulce … ”

Ștefan Bănică a publicat recent pe contul lui de Instagram o poză împreună cu Violeta.

Ieri in Herăstrău la spectacolul “La Pulce “, am avut in sală “o fetiță dulce” ! Fata mea ! ❤️”, a scris artistul în dreptul unei poze pe care a făcut-o Violeta după un concert.

Iar aprecierile au fost nenumărate: ”Violeta este de o frumusețe rară, frumusețe perfectă! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”/ „Dulce” e foarte puțin spus, da’ ” se aprobă ” pentru rimă ! ?? E clar că perfecțiunea e o trăsătură de familie ! Iar prenumele mele sper să-i poarte noroc ! ??.

Violeta moștenește talentul artistic al părinților săi, după cum chiar mama ei a recunoscut.

E un copil aplecat către frumos, către pictură, origami, tot ce înseamnă lucruri făcute manual, pian, dans deopotrivă. Facem lecții împreună și repetiții împreună, deși are o profesoară. Dar e nevoie să repeți și acasă, nu se poate să mergi doar cu ceea ce faci o dată pe săptămâna cu profesorul tău și țin aproape, cât pot de mult. Sunt cam severă, recunosc, că profesor, dar învăț și eu să am răbdarea necesară”, a declarat Andreea Marin pentru Playtech, în urmă cu ceva timp.

Fiica-Andreei-Marin
Imagini rare cu Violeta, fiica lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin

Violeta seamănă cu bunica ei

Brunetă, înaltă, tenul alb și o siluetă de invidiat, Violeta atrage toate privirile și cu siguranță va frânge multe inimi când va crește mai mare.

Fanii au observat imediat cât de mult seamănă cu tatăl ei, dar un detaliu le-a atras imediat atenția: Violeta are niște ochi albaștri foarte frumoși. Mulți s-au întrebat de la cine i-a moștenit, atât ea, cât și Radu, iar misterul a fost acum elucidat. Cei doi seamănă perfect cu bunica lor, fosta jurnalistă Sanda Vlad-Liteanu, care are, de asemenea, niște ochi superbi și este extrem de frumoasă.

Deși a lucrat ca ziaristă la Agerpres, mama lui Ștefan Bănică Jr. este o prezență discretă în spațiul public. Sanda Liteanu s-a înțeles foarte bine cu toate cele trei femei din viața lui Ștefan Bănică Jr. Atât cu Mihaela Rădulescu, cât și cu Andreea Marin și Lavinia Pârva. Cu toate astea, mama artisului a iubit-o nespus pe Andreea Marin, sentimentul fiind reciproc.

Publicat: 10 Aug. 2021, 12:08 Vedete
Pe aceeași temă