Ce meserie își dorește să aibă fiica Andreei Marin. Prezentatoarea TV a fost uimită de alegerea Violetei

Publicat: 14 Apr. 2021, 15:44 Vedete

Andreea Marin are o fiica din relația cu Ștefan Bănică Jr. de care este extrem de mândră. Vedeta s-a ocupat de educația Violetei așa cum a știut mai bine, iar acum rezultatele sunt cele așteptate. Tânăra domnișoară a reușit să își uimească mama, după ce i-a dezvăluit ce meserie ar vrea să aibă în viitor. 

În cadrul unui interviu Andreea Marin a dezvăluit ce surpriză uriașă i-a făcut fiica sa în urmă cu ceva timp. Prezentatoarea TV este extrem de mândră de Violeta și consideră că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca fiica sa să fie o persoană educată și responsabilă.

Recent, Andreea Marin a dezvăluit faptul că fiica ei își dorește foarte mult să urmeze cursurile facultății de drept.

„Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile facultății de drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a povestit Andreea Marin pentru A7TV.

Violeta se pregătește încă de pe acum

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a mărturisit că fiica ei, Violeta este încă de acum extrem de implicată în domeniul în care vrea să activeze în viitor. Acest lucru o bucură enorm și spune că va face orice pentru ca tânăra să fie fericită.

„Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a mai spus Andreea Marin, potrivit sursei citate.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Apr. 2021, 15:44 Vedete
Pe aceeași temă