Ștefan Bănică Jr. a ”încălecat pe 400 de cai” și și-a dus prințesa la munte! Poze rare cu artistul și fiica lui din căsnicia cu Andreea Marin

Publicat: 03 Feb. 2021, 21:56 Vedete

Ștefan Bănică a fost surprins de paparazzi CIAO.RO alături de fiica lui din căsnicia cu Andreea Marin. Imagini pe care nu avem „bucuria” să le vedem în fiecare zi.

Ștefan Bănică este o persoană destul de rezervată atunci când vine vorba despre informațiile din viața privată, însă colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, au fost pe fază și de data această.

Artistul a fost surprins de fotografi în timp ce a ”încălecat pe 400 de cai”, mașina proprietate personală, și a pornit-o cu a lui prințesă spre munte. Cu siguranță un moment de tată și fiică de care cei doi „Bănici” au de gând să se bucure la adevărata lui valoare. Ce poate fi mai frumos decât să petreci timp de calitate cu tatăl tău pe care, cel mai probabil, nu ai ocazia să-l vezi atât de des pe cât ți-ai dori?
Din fotografii se vede clar cât de mult îi seamănă Violeta, artistului. Același profil și, mai ales, aceeași atitudine semeață pe care doar un Bănică putea să o aibă. Moștenire de familie… e evident.

„Violeta e o bombă cu ceas. E foarte deşteaptă, jucăm macao, iar când vede că pierde nu mai joacă. Sunt atât de fericit că e fetiţă, pentru că sunt două relaţii diferite. Eu am fost convins că o să am doi băieţi, ca tata şi ca bunicul meu”, a mărturisit artistul la radio Europa Fm, într-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca. Gătitul pare să fie, pe de altă parte, una dintre activitățile pe care cei doi adoră să le facă împreună. „Se mai şi supără şi pe mine. De exemplu, la cărţi, eu câştig, iar el aruncă apoi cu ele pe jos, pentru că se supără”, a povestit fetița, în contrapartidă.

Pe de altă parte, în ciuda faptului că nu apar informații foarte multe despre tatăl Ștefan Bănică, și felul în care abordează actorul acest statut, Bănică declară că prezența lui în viața copiilor este mai mult decât activă: „Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun. Eu petrec foarte mult timp cu fiica mea. De Sfânta Ana, Violeta a stat cu mine toată ziua, iar la ziua ei am fost prezent. Cred ca Andreea a omis să spună că eu am stat cu fiica mea de ziua ei. Fetiţa mea trebuie să se simtă bine şi fetiţa mea ştie de ce eu nu am mai mers şi la mall. Violeta vine la mine permanent”, a declarat Ștefan Bănică într-un interviu TV.

Actorul este acum căsătorit cu Lavinia Pîrva, alături de care a devenit tată pentru a treia oară, cei doi având împreună un băiețel, pe nume Alexandru. Artistul, în vârstă de 53 de ani, mai are doi copii din două relații diferite. Astfel, artistul are un băiat, pe nume Radu Ștefan, în vârstă de 18 ani, din relația cu Camelia Constantinescu, și o fată, pe Ana Violeta, de 13 ani, din căsnicia cu Andreea Marin.

Publicat: 03 Feb. 2021, 21:56 Vedete
Pe aceeași temă