VIDEO. Larisa Iordache, campioana de altădată, transformare uluitoare. Din copila inocentă, în femeia senzuală!

Publicat: 26 Sep. 2020, 09:30 Vedete

Larisa Iordache, fosta campioană la gimnastică, a ajuns la 24 de ani. Frumoasa sportivă are în faţă provocarea vieţii: vrea să participe din nou la Jocurile Olimpice. Doar două gimnaste mai pot prinde biletele pentru Tokyo 2021, la Campionatele Europene din acest an.

„Ar fi o dorinţă împlinită, nu un vis. O să fie o dorinţă împlinită, pentru că o să-mi arăt mie încă o dată că am putut şi pot”, a declarat Larisa Iordache, pentru AntenaSport.

Larisa Iordache s-a transformat, din copila cu zâmbet inocent, într-o femeie ectrem de frumoasă şi de senzuală. Larisa Iordache se poate lăuda și cu un public numeros pe Instagram, unde are peste 120.000 de urmăritori, care o complimentează zilnic pentru fotografiile postate.

 

 

Larisa Iordache, o luptătoare adevărată

Larisa este exemplul viu că, dacă vrei cu adevărat, poți. La trei ani de la momentul în care, în urma unui accident nefericit petrecut în timpul unei competiții, suferea de ruptură de tendon ahilian, Larisa Iordache este mai puternică decât oricând. Incidentul a avut loc înainte de a evolua la primul aparat din calificările la Campionatul Mondial, respectiv solul, iar gimnasta a plecat într-un scaun cu rotile din sala de concurs, notează evz.ro. Medicii au estimat că perioada de recuperare va fi la 6-8 luni. Cu toate acestea, gimnasta a avut o perioadă dificilă, mai ales că, timp de 3 ani nu a putut concura. În tot acest timp, a fost nevoită să se opereze de trei ori.

Larisa îşi doreşte să revină în competiții

Greutățile nu au învins-o. Acum, la cei 24 de ani, Larisa Iordache este mai determinată ca nicicând să revină în competiții, ea dorind să participe la Jocurile Olimpice. În 2014, Larisa a fost vedetă a Campionatului European. În anul 2012, în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, Larisa Iordache a concurat accidentată. Cu toate acestea, sportiva a contribuit la obținerea medaliei de bronz cucerite de România în concursul pe echipe.

Ascensiunea sa profesională nu s-a oprit aici. Doi ani mai târziu, în 2014, Iordache a devenit vedeta Campionatului European ”Pici”, fiind singura gimnastă care s-a calificat în toate cele 4 finale pe aparate. A câștigat și 2 titluri continentale și singura care a cucerit cele mai multe medalii.

De asemenea, la Mondialele de la Nanning a încercat să câștige titlul mondial la individual compus. A terminat pe locul doi, poziție ocupată și la sol.

 

 

 

 

Publicat: 26 Sep. 2020, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă