VIDEO | Larisa Iordache de la America Express este o luptătoare! Din copila inocentă, în femeia senzuală!

Publicat: 26 ian. 2023, 11:10 Autor: Camelia Vedete

Larisa Iordache, transformare uluitoare. Larisa Iordache, fosta campioană la gimnastică, a ajuns la 26 de ani. Frumoasa sportivă a avut în faţă provocarea vieţii: a participat din nou la Jocurile Olimpice. Doar două gimnaste au prins biletele pentru Tokyo 2021, la Campionatele Europene.

Larisa Iordache, transformare uluitoare

„Ar fi o dorinţă împlinită, nu un vis. O să fie o dorinţă împlinită, pentru că o să-mi arăt mie încă o dată că am putut şi pot”, a declarat Larisa Iordache la acea vreme, pentru AntenaSport.

Larisa Iordache s-a transformat, din copila cu zâmbet inocent, într-o femeie extrem de frumoasă şi de senzuală. Larisa Iordache, fostă concurentă America Express, se poate lăuda și cu un public numeros pe Instagram, unde are peste 170.000 de urmăritori, care o complimentează zilnic pentru fotografiile postate.

Larisa Iordache, o luptătoare adevărată

Larisa este exemplul viu că, dacă vrei cu adevărat, poți. La șase ani de la momentul în care, în urma unui accident nefericit petrecut în timpul unei competiții, suferea de ruptură de tendon ahilian, Larisa Iordache este mai puternică decât oricând. Incidentul a avut loc înainte de a evolua la primul aparat din calificările la Campionatul Mondial, respectiv solul, iar gimnasta a plecat într-un scaun cu rotile din sala de concurs, notează evz.ro. Medicii au estimat că perioada de recuperare va fi la 6-8 luni. Cu toate acestea, gimnasta a avut o perioadă dificilă, mai ales că, timp de 3 ani nu a putut concura. În tot acest timp, a fost nevoită să se opereze de trei ori.

Larisa Iordache, la America Express 2023

Greutățile nu au învins-o. Acum, la cei 26 de ani, Larisa Iordache este mai determinată ca niciodată, participând la emisiunea America Express 2023. În 2014, Larisa a fost vedetă a Campionatului European. În anul 2012, în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, Larisa Iordache a concurat accidentată. Cu toate acestea, sportiva a contribuit la obținerea medaliei de bronz cucerite de România în concursul pe echipe.

Ascensiunea sa profesională nu s-a oprit aici. Doi ani mai târziu, în 2014, Iordache a devenit vedeta Campionatului European ”Pici”, fiind singura gimnastă care s-a calificat în toate cele 4 finale pe aparate. A câștigat și 2 titluri continentale și singura care a cucerit cele mai multe medalii.

De asemenea, la Mondialele de la Nanning a încercat să câștige titlul mondial la individual compus. A terminat pe locul doi, poziție ocupată și la sol.

Ce spunea mama Larisei Iordache despre parcursul sportiv al fiicei sale

Adriana, mama Larisei Iordache, a lucrat într-o patiserie din Capitală. Aceasta a fost extrem de mândră de fiica ei și se parcursul sportiv al acesteia.

„Sunt foarte bucuroasă. Sunt mândră. M-am uitat cu atenție și am ținut pumnii strânși fetei. Am mare încredere în ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată că mulți români sunt încântați de ea. Când greșește seamănă cu tatăl ei, când reușește seamănă cu mama ei”, declara Adriana Iordache.

”Am făcut multe sacrificii, am ajutat-o cât am putut ..în permanență. Am ajutat-o când i-a fost greu, probabil de aia a ajuns și la nivelul acesta. Tot timpul am susținut-o înainte de a intra în sală, i-am spus că este cea mai bună. Ea știe oricum ce are de făcut, nimic în plus. A ajuns acum la o vârstă, nu trebuie să-i mai spun eu”, rememora mama Larisei Iordache.

Prima echipă care părăsește America Express: „Am trăit un amalgam de sentimente”

Final de drum pentru echipa formată din Diana Bulimar și Larisa Iordache la America Express. Cele două foste gimnaste ale României au fost eliminate din întrecere, astfel încât aventura lor pe Drumul Aurului s-a încheiat mai repede decât și-ar fi dorit.

„Am făcut în două săptămâni cât n-am făcut în jumătate din viață. Am făcut lucruri pe care n-am crezut vreodată că o să le fac. Autostopul, am dansat, am mâncat tot felul de mizerii. Ne bucurăm că v-am cunoscut. Ne pare rău că plecăm atât de repede, pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente și cred că ne-a ajutat să împrospătăm sufletul cu o așa experiență. Noi plecăm cu capul sus, iar norocul nu prea a fost cu noi azi…”, a spus Larisa Iordache.

Publicat: 26 ian. 2023, 11:10 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă