Gimnasta Larisa Iordache, în doliu. Mama acesteia s-a stins din viață

Publicat: 27 iun. 2021, 09:39 Autor: Andreea Voicu Vedete

Tragedie în familia frumoasei gimnaste Larisa Iordache. Mama sportivei s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. Incidentul a avut loc la câteva zile după ce gimnasta a împlinit vârsta de 25 de ani.

Gimnasta Larisa Iordache este foarte tristă, după ce mama ei, persoana care i-a fost întotdeauna alături, s-a stins din viață, după o îndelungată suferință. Tragedia a avut loc la câteva zile după ce sportiva Larisa Iordache a împlinit vârsta de 25 de ani. De asemenea, anunțul a fost făcut în jurul orei 5 dimineața.

”Sufletul să îți fie liniștit mami?? mereu în inimă, sufletul și mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc❤️”, a scris Larisa Iordache pe rețelele de socializare, în dreptul mai multor imagini cu mama ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LARISA IORDACHE ? (@larisa_iordache)

Ce spunea mama Larisei Iordache despre parcursul sportiv al fiicei sale

Adriana, mama Larisei Iordache, a lucrat într-o patiserie din Capitală. Aceasta a fost extrem de mândră de fiica ei și se parcursul sportiv al acesteia.

„Sunt foarte bucuroasă. Sunt mândră. M-am uitat cu atenție și am ținut pumnii strânși fetei. Am mare încredere în ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată că mulți români sunt încântați de ea. Când greșește seamănă cu tatăl ei, când reușește seamănă cu mama ei”, declara Adriana Iordache.

”Am făcut multe sacrificii, am ajutat-o cât am putut ..în permanență. Am ajutat-o când i-a fost greu, probabil de aia a ajuns și la nivelul acesta. Tot timpul am susținut-o înainte de a intra în sală, i-am spus că este cea mai bună. Ea știe oricum ce are de făcut, nimic în plus. A ajuns acum la o vârstă, nu trebuie să-i mai spun eu”, rememora mama Larisei Iordache.

Chiar și Cristina Copos, care este proprietara patiseriei și fosta soție a lui George Copos, a avut cuvinte de laudă la adresa mamei Larisei: ”O femeie cu foarte mult bun simț, o femeie educată. Fără să aibă pretenții de campioană, dânsa este o mamă campioană”, arată evz.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 27 iun. 2021, 09:39 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă