Larisa Iordache este noua campioană la bârnă în Cupa Mondială de la Cairo

Publicat: 07 iun. 2021, 10:09 Autor: Andreea Voicu Vedete

Larisa Andreea Iordache, tânăra gimnastă în vârstă de 24 de ani, este noua campioană mondială la bârnă! Sportiva a reușit să câștige duminica aceasta medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială Challenge, de la Cairo.

Este o reușită incredibilă pentru frumoasa gimnastă Larisa Andreea Iordache! Tânăra în vârstă de 24 de ani a reușit să ia medalia de aur la bârnă în acest weekend, la Cupa Mondială Challenge, care a avut loc la Cairo. Aceasta a obținut cea mai mare notă, aceea fiind 13.366. A fost urmată în clasament de Diana Varinska, Ucraina, şi de Zeyna Ibrahim, Egipt. Sâmbătă, Larisa Iordache a fost medaliată şi cu bronz la paralele (13.166).

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a Federației Române de Gimnastică: ”?? Larisa Iordache aur și bronz la World Cup Challenge, Cairo! În finala de la bârnă, Larisa, a avut exercițiul cu cea mai mare dificultate, obținând 13.366, fiind urmată de Diana Varinska (Ucraina) și de Zeyna Ibrahim (Egipt). Andrei Muntean s-a clasat pe locul 8 în finala la paralele, fiind notat cu 12.300.
Larisa, îți mulțumim și îți dorim succes alături de colegii tăi Maria Holbură și Marian Drăgulescu, la Jocurile Olimpice de la Tokyo!”.

Marian Drăgulescu a câștigat medalia de argint la sărituri la Cupa Mondială de la Varna

Succes incredibil pentru gimnastul Marian Drăgulescu! Bărbatul în vârstă de 40 de ani a reușit să cucerească medalia de argint la sărituri la Cupa Mondială de la Varna, Bulgaria, care a avut loc în cursul zilei de duminică. Acesta a fost notat cu 14,350 la prima săritură şi cu 14,700 la a doua săritură. Medalia de aur a revenit ucraineanului Nazar Cepurnîi, cu 14,700 (ambele note au fost de 14,700). Vineri, Drăgulescu terminase calificările cu a şasea medie, nota fiind de 14,125, arată Adevărul.

Pe rețelele de socializare, Marian Drăgulescu a notat un mesaj în dreptul imaginilor: „Medalie de argint astăzi ? … un weekend exact așa cum mi l-am dorit ?”.

sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 07 iun. 2021, 10:09 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă