VIDEO. Cine e Olivia, milionăreasa din Marea Britanie care zăpăcește mințile bărbaților! Creața are un trup râvnit și de femei

Publicat: 20 Nov. 2020, 14:05 Vedete

Olivia Blanco, ”milionăreasa” din Marea Britanie, a reușit să zăpăcească mințile tuturor bărbaților cu posteriorul său de invidiat.

Bruneta creață a reușit să zăpăcească mințile bărbaților cu imaginile super sexy pe care le postează pe rețelele de socializare și a reușit să strângă o avere din ceea ce face. Olivia Blanco, de o frumusețe rară, a reușit să strângă simpatia celor din jur, mai ales a bărbaților, cu formele voluptoase și cu posteriorul care este invidiat de orice femeie.

Olivia Blanco, originară din Marea Britanie, a reușit să câștige un public destul de mare de persoane care o urmăresc pe rețelele de socializare. Mii de persoane îi văd imaginile pe internet, primește comentarii siropoase și poate chiar și ”invitații” din partea bărbaților.

A renunțat la jobul zilnic pentru a-și crea un imperiu

Înainte să intre în lumea influencerilor, Olivia lucra și ea opt ore pe zi, la birou, cinci zile de săptămână, însă a realizat că ar putea face cu totul altceva și să îi aducă mai mulți bani. Astfel, focoasa creață și-a dat demisia și și-a deschis propria sa afacere, iar încasările au început să curge. În prezent, ea se află mutată în Miami, alături de persoana pe care o iubește, arată sport.ro.

În prima lună, tânăra brunetă a încasat 100.000 de dolari. La câteva luni distanță, și-a achiziționat o vilă de lux în Florida, Miami, iar acum a reușit să strângă în conturi nu mai puțin de 1.3 milioane de dolari.

”Nu eram făcută pentru munca la birou. Am lucrat la o firmă de publicitate din Londra şi am demisionat pentru că întârziam la serviciu în fiecare luni. Când am realizat că toţi colegii mei se uitau la fundul meu, mi-a venit ideea să fac bani cu el”, a declarat tânăra pentru presa internațională.

Sursă foto: capturi Instagram 1 și  Instagram Olivia Blanco 

Publicat: 20 Nov. 2020, 14:05 Vedete
Pe aceeași temă