Angela ar trebui interzisă! Cum se distrează în izolare cea mai sexy actriță din filmele pentru adulți

Publicat: 30 Mar. 2020, 10:51 Arhiva

Angela White, australianca de 35 de ani, este o celebră actriță care joacă în filmele destinate adulților. Puțini știu faptul că bruneta are și pasiuni ascunse!

Ea și-a început cariera în acest domeniul chiar în anul 2003, iar în anul 2020 a devenit prima câștigătoare a premiului feminin de la AVN de trei ori. De asemenea, Angela White este și model videochat, iar într-un interviu din 2014 ea susține că industria filmelor destinate adulților se va îndrepta mai mult către show-uri live.

În 2007, White s-a înscris la un program de licență în arte la Universitatea din Melbourne. Ea a absolvit cu onoruri secția de ”Studii de gen” în 2010. În anul 2017, teza Angelei a fost publicată sub forma unui capitol numit ”The Porn Performer”. În anul 2010, Angela a candidat la ”Partidul Sexului Australian” la alegerile de stat victoriene, unde a luptat pentru drepturile lucrătorilor sexuali. De asemenea, Angela White a câștigat expunere în timpul alegerilor atunci când a trimis copii ale DVD-urilor sale către procurorul general Rob Hulls, în cererea de a reduce reglementările pentru filmele pentru adulți.

Publicat: 30 Mar. 2020, 10:51 Arhiva
Pe aceeași temă