Gestul fostei actrițe Mia Khalifa care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. De ce și-a scos celebrii ochelari cu ramă neagră la licitație

Publicat: 10 Aug. 2020, 15:03 Vedete

Mia Khalifa a fost una dintre cele mai bine cotate actrițe pentru filmele pentru adulți, iar acum vrea să își scoată la vânzare unul dintre lucrurile care au făcut-o, cumva, faimoasă pe platformele destinate acestor videoclipuri, dar și în shootinguri.

Fosta actriță pentru filme deocheate a luat decizia de a scoate la vânzare perechea de ochelari cu ramă neagră la un preț…cel puțin asurzitor: aproape 100.000 de dolari. Ea este născută în Liban și dorește să ajute cetății din Beirut, după ce s-a abătut asupra lor o tragedie de proporții: explozia care a omorât peste o sută de oameni și a rănit peste alte 5000 de persoane. Ochelarii i-a pus la vânzare pe o platformă celebră, spunând că încasările vor ajunge în contul Crucii Roșii libaneze. Până în acest moment, cea mai mare sumă de bani oferită pentru perechea de ochelari a Miei Khalifa ajunge la 83100 de dolari, arată sport.ro.

View this post on Instagram

AIWAAAAAA!!! We are almost at $100k in 11 hours!!!! The link is in my bio! LETS GET HALF A MILLION TO THE @lebaneseredcross BY NEXT WEEK!! I’m raising the stakes every $20k, my retainer has officially been added and I’ll be announcing later today what the new additions to the auction are! If there are any brands out there who want to throw in some additional prizes to help the cause and raise the donations please reach out to me!!

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

Portul din Beirut a explodat marţi, săptămâna trecută, din cauza unui depozit în care se aflau peste 2.750 de tone de nitrat de amoniu. Peste 150 de persoane și-au pierdut viața, iar bilanțul răniților a trecut de 5000. Daunele sunt extrem de mari, astfel că 300.000 de persoane au rămas fără locuinţe. Rămășițele construcțiilor încă sunt îndepărtate, pentru a căuta în continuare dacă mai sunt persoane prinse sub dărâmături.

Câți bani a făcut Mia Khalifa în industrie

Mia Khalifa este cunoscută drept una dintre cele mai faimoase actrițe din filmele pentru adulți, dar puțini știu că ea a stat în domeniu doar câteva luni. A mărtursit câți bani a făcut în toată cariera ei din industria filmelor pentru adulți.

„Credința greșită este că am făcut milioane și milioane din drepturile reziduale pentru munca depusă. Nimic mai fals. În realitate, am făcut în jur de 12.000 de dolari în total, în toată cariera mea în industrie. Mi-era aproape imposibil să duc o viață normală”, a scris Mia Khalifa.

Publicat: 10 Aug. 2020, 15:03 Vedete
Pe aceeași temă