Șatena Lana își caută iubit! Imagini de infarct cu actrița de filme pentru adulți

Publicat: 10 Jan. 2020, 11:04 Vedete

Lana Rhoades este, cu adevărat, un model foarte sexy! Actrița de filme pentru adulți își caută un iubit! Ce calități ar trebui să aibă bărbatul din viața ei.

Lana Rhoades, actrița de filme pentru persoanele adulte, are principii peste care nu poate să treacă cu vederea. Șatena de 23 de ani își dorește în viața ei un bărbat atractiv, la care să simtă o chimie. Să fie amuzant și să nu se simtă folosită din partea luni, mai ales că ea este un star pentru filme de adulți.

„Aș ieși cu un băiat normal, indiferent ce job ar avea. Nu am nevoie de bani, nu mă interesează partea asta. Îmi fac singură banii. N-ar putea să mă intereseze mai puțin latura asta. Primul lucru pe care îl vreau e atracția. Îmi place chimia dintre oameni. Poți să fii cel mai sexy bărbat din lume, dar daca nu simt nimic față de tine, n-o să-mi pese de cum arăți. Al doilea lucru foarte important e simțul umorului. E important să ne amuze aceleași lucruri. Al treilea lucru care mă interesează e să nu mă simt folosită. Urăsc să simt că cineva profită de mine pentru bani sau pentru că e cool să fii iubitul unui star porno”, a povestit Lana.

Actrița își dorește un bărbat sincer și simpatic în viața ei.

„Sunt foarte draguță, bărbații erau interesați de mine și înainte să fiu cunoscută pentru filme. Am multe de oferit, dar trebuie ca un bărbat să aibă sentimente pentru mine ca să putem face ceva împreună! Vreau să întâlnesc pe cineva care mă face să mă simt în largul meu alături de el, vreau un om căruia să-i placă glumele mele, căruia îi place de mine, așa cum sunt. Vreau să fie prietenul meu cel mai bun, dar și să facă sex bine. Încă n-am găsit așa ceva. Sper să apară cât mai repede pentru că m-am plictisit să fiu singură”, a încheiat actriţa de filme pentru adulţi.

Pe de altă parte, actrița se fotografiază super sexy și încarcă imaginile pe rețelele de socializare. Nu doar că are un contract cu o firmă vestită de haine pentru femeile care au forme voluptoase, dar Lana Rhoades topește privirile masculilor! Imaginile postate fac senzație pe internet. Pe social media are milioane de urmăritori.

Publicat: 10 Jan. 2020, 11:04 Vedete
Pe aceeași temă