Poze incediare cu cel mai tatuat model de pe Instagram! Valerie arată senzațional în costum de baie

Publicat: 30 iul. 2020, 09:55 Autor: Andreea Voicu Arhiva

E frumușică, înaltă, are forme și bărbații salivează după ea! Faceți cunoștință cu Valerie, influencerița care a reușit să zăpăcească masculii de pe internet.

Valerie Cossette este o tânără de 27 de ani care a devenit cunoscută datorită modului în care arată, dar și pentru că se fotografiază cu tatuajele la vedere. Sexoasa Valerie a început să posteze imagini cu ea pe Instagram încă din 2014. Este originară din Canada, dar adoră să călătorească în sudul Mexicului. Puțini sunt cei care știu că Valerie are și o soră la fel de frumosă ca ea, pe nume Vanessa Cossette, potrivit site-ului famousbirthdays.com.

Născută pe 6 iulie 1993, sub zodia Racului, Valerie a reușit să câștige imediat atenția publicului. Se fotografiază mereu super sexy, în costume de baie și îmbrăcată sumar. Bruneta are contracte de imagine cu diferite firme și are peste 2 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare.

Îi place să poarte mereu culori vibrante și își pune mereu în valoare bustul și formele apetisante. Mai mult decât atât, Valerie este și tatuată pe jumătate din corp și nu se sfiește niciodată să își arate mesajele impregnate în piele. Totodată, este și model pentru o firmă celebră de articole vestimentare care a luat amploare printre vedetele de peste Ocean! Face reclamă la haine și costumele de baie care sunt din ce în ce mai sexy cu fiecare poză pe care o vizualizezi.

Publicat: 30 iul. 2020, 09:55 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă