VIDEO. Andreea Bănică, criticată pentru o ținută foarte sexy, purtată pe stradă: ”Cu doi copii, cam indecentă!”

Publicat: 12 aug. 2020, 11:53 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Bănică a ales să poarte o ținută îndrăzneață pe stradă, iar acest lucru se poate observa și din fotografia pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Are 42 de ani, dar un trup demențial! Andreea Bănică a ales să poarte o rochiță foarte decoltată, care îi evidențiază formele, dar urmăritorii ei au observat imediat că artista nu ar purta lenjerie intimă! Chiar dacă s-a fotografiat mai ”dezbrăcată”, Andreea Bănică nu este rușinată de acest lucru, pentru că arată bine. Iar partenerul ei de viață, Lucian Mitrea, cu siguranță este mândru de ea și o iubește la fel de mult ca în prima zi!

În ciuda faptului că a fost gravidă de două ori, Andreea Bănică are o siluetă de invidiat. Dar unii urmăritori de pe Instagram și-au ”scos colții” și au criticat-o pe cântăreață, spunând că ar fi mult prea indecentă.

”Andreea, cred că e încins rău asfaltul, nu?”, ”Fără lenjerie!”, ”Cu doi copii, cam indecentă!”, ”Ceva vulgar răzbate din poza asta, deși ești mult mai îmbrăcată ca altele”, ”Hai să îți vedem chiloțeii”, sunt o parte din comentarii.

Ce dietă ține Andreea Bănică

Andreea Bănică a ținut mai multe diete de-a lungul anilor, printre care și cea 16/8, arată Ok! Magazine. Artista apelează la un stil de viață sănătos și face sport.

„În general, în tot acest timp mâncam fără carbohidraţi, era cea mai bună variantă, cea mai bună soluţie pentru mine atunci. Dar nu ţin mereu această dietă. Câteodată, când am stări, chef, depinde”, le-a mărturisit vedeta fanilor pe Instagram.

De 10 zile, am mâncat o singură dată o amandină. Restul, nimic”, a mai spus ea.

”Draga mea, în primul rând exerciţiile pe care le fac eu nu le face toată lumea. Exerciţiile sunt diferite pentru fiecare corp în parte. Am 62 de kilogame, dar nu este relevant acest aspect, pentru că fiecare corp este în felul lui”, a mai răspuns ea pe internet.

Publicat: 12 aug. 2020, 11:53 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă