VIDEO. Adevărul despre operațiile estetice ale Elenei Băsescu! Ce intervenții și-a făcut de-a lungul timpului și cum arată acum

Publicat: 26 aug. 2020, 12:37 Autor: Andreea Voicu Vedete

De-a lungul anilor, Elena Băsescu s-a schimbat mult. A născut trei copii, este o femeie puternică, are responsabilități, dar nu a uitat niciodată să se ocupe și de imaginea proprie.

Astfel că, EBA a reușit să treacă printr-o serie de transformări estetice care, spun ”gurile rele”, una dintre ele nu ar înfățișa-o cum trebuie. Fiica fostului președinte al țării a dorit, la un moment dat, să își mărească buzele, astfel că a apelat la acidul hialuronic. Unele persoane consideră că ar fi exagerat cu măritul buzelor, având în vedere că în trecut le avea deja mari de la ”mama natură”. Acum ar avea un aspect artificial.

Pe de altă parte, însă, Elena Băsescu și-a mai făcut o intervenție estetică, de data aceasta la nas, la același medic unde și-a mărit și buzele.

Trecând peste aceste intervenții estetice pe care și le-a făcut, Elena Băsescu are un corp armonios, bine proporționat. Pe rețelele de socializare primește multe complimente în acest sens, mai ales când se afișează împreună cu cei trei copii ai ei. După ce a născut, Elena Băsescu a slăbit spectaculos și s-a afișat în ținute foarte elegante și sexy.

Elena Băsescu este foarte ”classy” și chiar deține o firmă pentru ținute vestimentare, lucru pe care îl vedem chiar și pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini și videoclipuri cu ea și copiii ei, în timp ce se asortează cu diferite ținute.

Relațiile pe care le-a avut Elena Băsescu

În anii 2000, relația sa cu Andrei Hrebenciuc a fost una dintre cele mai mediatizate, la fel ca și căsătoria ulterioară, în 2012, cu Bogdan Ionescu, urmată de un divorț după doar patru ani. Din mariajul cu tânărul poreclit de presă ‘Syda’ au rezultat doi copii.

În 2017 Elena Băsescu a început o relație cu Cătălin Tomata, cu 12 ani mai mic decât ea, iar în iunie 2018 a adus pe lume o fetiță, Anastasia.

Publicat: 26 aug. 2020, 12:37 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă