VIDEO. Adevărul despre operațiile estetice ale Andreei Antonescu. Cum arăta înainte cântăreața și ce și-a modificat de-a lungul anilor

Publicat: 09 Feb. 2021, 12:28 Vedete

Andreea Antonescu a ajuns la vârsta de 38 de ani și se declară a fi o femeie fericită. Are o familie frumoasă, e talentată, arată incredibil și unde mai pui că face și mult sport!

În anii 1990, Andreea Antonescu s-a lansat în showbiz alături de prietena ei și colega trupei Andre, Andreea Bălan. Dar diferențele sunt mari de atunci și de acum! În urmă cu mulți ani, Andreea Antonescu a încercat să își construiască o carieră în domeniul cinematografiei, reușind să debutee într-o producție americană.

Ulterior, roșcata trupei Andre s-a transformat în timp. Chiar dacă nu a avut nevoie de operații estetice, Andreea Antonescu a trecut pragul medicului estetician pentru mici ”retușări”, astfel că artista are și un secret pe care l-ar folosi în fiecare: un ser care combină Vitamina C cu acidul hialuronic. Vizibil se văd măririle la sâni și la buze.

Medicul Adina Alberts a făcut în trecut o analiză a transformărilor prin care a trecut Andreea Antonescu.

„Este puţin forţat felul în care decide să se afişeze public, combină nişte nuanţe de păr care nu îi stau în mod obligatoriu bine. Sânii sunt un pic prea mari, poate că buzele sunt, iarăşi, exagerat lucrate. Andreea ar trebui să acorde mai multă atenţie alegerilor pe care le face. Poate uneori este influenţată de diverşi specialişti, dar cred că opinia ei este primordială. Revenind la intervenţiile chirurgicale,Andreea nu are multe intervenţii şi nici nu are nevoie. Doar buzele sunt lucrate şi are nişte implanturi mamare. Doar pentru că îţi pui implanturi mamare nu înseamnă că trebuie să ai un decolteu până la buric. Ai făcut o investiţie, dar nu trebuie să o vadă toată lumea! Să fim mai temperate, bărbaţii pot să ghicească ce există pe sub îmbrăcăminte, nu trebuie să arătăm chiar tot”, au fost comentariile făcute de căte Adina Alberts, arată Cancan.

Vedeta își dorește al doilea copil

Andreea Antonescu a făcut recent o mărturisire incredibilă. Într-un vlog publicat de prietena sa Andreea Bălan, șatena a dezvăluit că își dorește să adopte un copil.

Din cauza faptului că nu a avut un partener cu care să mai facă un copil, Andreea Antonescu nu a putut să îi îndeplinească dorința fiicei sale. Pentru că și ea își dorește acest lucru, cântăreața s-a gândit la câteva variante prin care ar putea să își mărească familia.

”Da, am vrut să adopt un copil. Încă vreau să adopt, Sienna încă mă bate la cap că își dorește să adoptăm. O fetiță ar vrea ea, dacă nu ea ar pune-o pe mami să mai facă un copil. Dar mami nu prea are cu cine să facă un copil, pentru că…”, a recunoscut Andreea Antonescu.

Sursă foto: instagram Andreea Antonescu, Arhivă

Publicat: 09 Feb. 2021, 12:28 Vedete
Pe aceeași temă