Andreea Antonescu a dat vestea cea mare! Vedeta își dorește al doilea copil

Publicat: 08 Feb. 2021, 15:21 Vedete

Andreea Antonescu a făcut recent o mărturisire incredibilă. Într-un vlog publicat de prietena sa Andreea Bălan, șatena a dezvăluit că își dorește să adopte un copil.

Andreea Antonescu și fiica sa au o relație extrem de apropiată. De ceva vreme, mărturisește artista, fiica sa îi spune că își dorește un frățior sau o surioară.

Din cauza faptului că nu a avut un partener cu care să mai facă un copil, Andreea Antonescu nu a putut să îi îndeplinească dorința fiicei sale. Pentru că și ea își dorește acest lucru, cântăreața s-a gândit la câteva variante prin care ar putea să își mărească familia.

”Da, am vrut să adopt un copil. Încă vreau să adopt, Sienna încă mă bate la cap că își dorește să adoptăm. O fetiță ar vrea ea, dacă nu ea ar pune-o pe mami să mai facă un copil. Dar mami nu prea are cu cine să facă un copil, pentru că…”a recunoscut Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu și fostul soț, din nou împreună?

Andreea Antonescu și Traian Spak au avut o căsnicie fericită, iar împreună au și o minunăție de fetiță care în prezent stă cu mama sa.

În cadrul unei emisiuni TV, cântăreața a explicat motivul pentru care nu a divorțat încă de fostul său partener.

„Aș vrea să mergem frumos la notar, să semnăm actele, aici în România. Am tot amânat din cauza pandemiei, el dacă a tot fost plecat, nu s-a putut întoarce aici, am rămas așa. Am făcut un contract de separare de bunuri, ce a fost al meu, muncit de mine, am luat eu, ce a fost al lui, și-a luat înapoi. Traian este un om foarte civilizat, cu mult bun-simț. Nu mi-a cerut cadourile înapoi. Ne-am cunoscut la o vârstă fragedă, am crescut împreună, avem un respect foarte mare unul față de altul. De doi ani și jumătate nu a mai venit în România”, a declarat cântăreața, potrivit spynews.ro.

Totodată, artista a mai mărturisit că Traian Spak a încercat să se împace cu ea după separare: „El a mai încercat o împăcare, dar am fost foate maturi când am luat această decizie. Eu eram aici concentrată pe proiectele mele din România, el pe munca lui din State, deci nu ar mai fi mers. A fost omul cu care mi-am împărțit viața 14 ani”, a mai spus vedeta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Feb. 2021, 15:21 Vedete
Pe aceeași temă