VIDEO Acum este o artistă desăvârșită și o femeie elegantă, însă… mai știi cum arăta Andreea Bănică atunci când s-a lansat în showbiz?

Publicat: 20 oct. 2020, 09:25 Autor: Elena Vedete

Andreea Bănică este una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste de la noi, cu o carieră ce se întinde pe aproape două decenii. Andreea s-a lansat în muzică cu trupa Exotic, apoi a făcut parte din trupa Blondy, alături de Cristina Rus, iar de ceva ani se bucură de o carieră solo uimitoare.

Andreea Bănică s-a lansat în muzică participând la Festivalul de la Mamaia, în 1998. La scurtă vreme după a pus, alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru, bazele Exotic, ce s-a bucurat de un mare succes. După doi ani de activitate în această trupă, în 2001 artista a intrat în trupa Blondy, alături de Cristina Rus. După trei albume, în 2005 trupa se destramă, iar Andreea Bănică începe o carieră solo, formulă ce s-a dovedit câștigătoare, cântăreața având numeroase hituri și premii muzicale la activ.

Ciao vă amintește o parte din parmfumul acelor vremuri, când Andreea Bănică era o tănără care își dorea să reușească în showbiz.

Artista arată incredibil la 42 de ani! Cum se menține în formă

Andreea Bănică are 42 de ani, dar are un corp de studentă! Vedeta se menține în formă prin sport și o alimentație sănătoasă. Artista a ținut mai multe diete de-a lungul anilor, printre care și cea 16/8.

„În general, în tot acest timp mâncam fără carbohidraţi, era cea mai bună variantă, cea mai bună soluţie pentru mine atunci. Dar nu ţin mereu această dietă. Câteodată, când am stări, chef, depinde. De 10 zile, am mâncat o singură dată o amandină. Restul, nimic. În primul rând exerciţiile pe care le fac eu nu le face toată lumea. Exerciţiile sunt diferite pentru fiecare corp în parte. Am 62 de kilogame, dar nu este relevant acest aspect, pentru că fiecare corp este în felul lui”, le-a mărturisit vedeta fanilor pe Instagram.

Andreea Bănică iubește din liceu același bărbat

De mai bine de 25 de ani, Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste și familie alături de partenerul ei.

Cântăreața a făcut dezvăluiri incredibile într-o emisiune de televiziune despre viața amoroasă a ei. Frumoasa artistă Andreea Bănică se iubește cu soțul ei la fel de mult ca la început. Au o familie închegată, exemplară pentru mulți dintre noi, dar și o relație de lungă durată.

„Îţi spun mai multe locuri dacă vrei. În porumb! Da! Nu cu ştiuleţii! E o diferenţă mare. Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercaţi, mai ales vara, când e cald. Te duci cu maşina prin stufărişul porumbului şi acolo… Când n-ai unde, că eşti tânăr… când eşti tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o maşinuţă, eram la început, e soţul meu, ce nu am voie? Şi, o dată s-a mai întâmplat pe dig şi a venit poliţistul şi mi-a băgat lanterna aşa în ochi. Ce obraznic, ce obraznic! Nu noi, noi eram bine!”, a povestit râzând Andreea Bănică.

Publicat: 20 oct. 2020, 09:25 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă