„Victima lui Ciomu” a divortat! Care a fost motivul separarii de sotia lui

Publicat: 08 Jul. 2019, 15:30 Life

In urma cu 15 ani, o tragedie l-a lasat fara penis pe barbatul care a fost numit "victima lui Ciomu".

„Victima lui Ciomu” a divortat! Timp de mult timp s-a vorbit despre barbatul caruia i s-a taiat penisul „accidental” pe masa de operatie. De la nefericitul incident, a fost numit „victima lui Ciomu”.

I.J., pacientul caruia medicul Naum Ciomu i-a sectionat penisul in 2004, in timp ce efectua o operatie de rutina, a fost subiect de discutie pentru toata presa romaneasca cu 15 ani in urma.

„Victima lui Ciomu” a divortat

Victima lui Ciomu a divortat

A fost unul din cazurile socante de malprasix din tara iar aceasta eroare a inspaimantat multi barbati. Dupa ceva timp, chirurgul Ioan Lascar i-a refacut penisul barbatului si s-a ales si cu 500.000 de euro despagubiri de la sociatatea unde doctorul Ciomu era asigurat.

Multa vreme dupa aceea s-a discutat despre acest barbat si viata sa, presa relatand ca barbatul a divortat formal de sotia sa doar pentru o despabugire mai mare.

A obtinut o suma frumusica iar imediat dupa si-a cumparat o vila langa Bucuresti, mutandu-se alaturi de partenera si fiica lor. Barbatul si sotia acestuia au trait fara acte, insa oricat au incercat, n-au putut sa mentina vie relatia si s-au separat definitiv.

„Am ieșit dintr-o relație toxică, atât din partea partenerului, cât și a mea. Acum am aflat că am manipulat. M-am curățat de tot ce a fost negativ în viața mea. Nu știam că atât de multe lucruri am de vindecat.

Sunt lucuri acumulate în atâția ani. Nu am conștientizat (…) Acum sunt cu totul alta, știu ce vreau să fac cu viața mea” a declarat partenera acestuia dupa ce a absolvit un curs de coaching, potrivit WOWbiz.ro.

Publicat: 08 Jul. 2019, 15:30 Life
Pe aceeași temă