Vicha Blochina se simte batrana si spune ca nu-i mai place viata de noapte

Publicat: 20 Aug. 2019, 15:37 News 3

Chiar daca are doar 44 de ani, vedeta spune ca se simte prea batrana pentru distractiile de noapte.

Vicha Blochina se simte batrana. Pana acum ceva timp abia astepta vara ca sa mearga in vreun loc faimos pentru viata de noapte. Insa in prezent, vedeta recunoaste ca nu se mai simte asa bine in vacante, daca nu-l are pe Edan langa ea.

A fost de curand in Ibiza, cu o gasca de prieteni, Vica marturisind pentru Libertatea ca nu a mai avut aceeasi stare euforicape care o avea în anii precedenti, in locurile celebre pentru petrecerile nocturne.

Vicha Blochina se simte batrana

„Eu am crezut că se pune accent pe relaxare. Am vrut să-l iau și pe Edan cu mine, dar a fost un pic ocupat și nu a putut să vină. A vrut să stea la Craiova cu tatăl lui. Eu chiar am vrut să-l iau, să stăm împreună acolo la hoteluri superluxoase. Dar ce crezi? Nu era nici o relaxare.

E, glumesc acum. Știam că Ibiza este o destinație de distracție, dar nu știam ce fel de distracție. Eu am fost și în Marbella, la St. Tropez, iar în Ibiza e puțin diferit.

Nu mi-a plăcut. Vrei să mint? Mie îmi plac locații și locuri mult mai luxoase, mai liniștite. Eu mă duc la club așa, mai «bătrânește», cu masă, cu muzică mai comercială. Dar dansez. Eu dansez în club. Și în România dansez, dacă ies pe undeva.

Cred că Ibiza nu mi-a priit, pentru că nu am fost cu copilul meu. Mie îmi plac vacanțele cu copilul meu. Probabil am ajuns la o vârstă… Le-am văzut pe toate, am fost în multe locuri, iar acum îmi doresc să le vadă și copilul meu” a spus Vica Blochina.

Publicat: 20 Aug. 2019, 15:37 News 3
Pe aceeași temă