Vestea bombă a zilei! Usher va deveni, din nou, tată la 41 de ani!

Publicat: 01 Sep. 2020, 09:57 Vedete
Vestea bombă a zilei! Usher va deveni, din nou, tată la 41 de ani!

Vestea bombă a zilei vine de peste Ocean! Usher va deveni tată, din nou, la vârsta de 41 de ani.

Fericita veste nu a fost făcută încă oficial, însă artistul a fost fotografiat alături de iubita lui, Jenn Goicoechea, care are o sarcină înaintată, burtica fiind mai mult decât evidentă! Fotografiile le puteți vedea AICI! 

Usher are doi copii dintr-o căsnicie anterioară

Usher are deja doi fii – Naviyd Ely Raymond, în vârstă de 11 ani, și Usher Raymond V, în vârstă de 12 ani, cu fosta lui soție, Tameka Foster. Artistul a fost căsătorit cu stilista Tameka Foster, în vârstă de 49 de ani, între anii 2007 și 2009.

După ce prima lui căsnicie s-a încheiat, Usher s-a căsătorit cu Grace Miguel, care i-a devenit manager, în 2015. Mariajul lor a durat până în 2018.

Apoi, în octombrie 2019, Usher a fost văzut pentru prima dată alături de actuala lui prietenă, Jenn, care lucrează în industria muzicală.

Usher, descoperit la un concurs de talente

Usher a fost descoperit la un concurs de talente, pe când avea 13 ani, şi de atunci a lansat pe piaţă numeroase albume, extrem de apreciate de public. A jucat în seriale de televiziune şi filme, precum „Şcoala sub teroare”, „O fată minunată” şi „In The Mix”. Albumul său intitulat „Confessions”, lansat în 2004, a fost premiat cu mai multe discuri de platină şi s-a vândut în peste 10 milioane de copii în Statele Unite.

Publicat: 01 Sep. 2020, 09:57 Vedete
Pe aceeași temă