Veste mare în showbiz! Gwen Stefani, la 51 de ani, se căsătorește a doua oară

Publicat: 11 ian. 2021, 08:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în showbizul de peste hotare. Artista Gwen Stefani, în vârstă de 51 de ani, a anunțat faptul că se căsătorește pentru a doua oară. Dar cine este norocosul care i-a dat inelul?

Gwen Stefani a anunțat faptul că va merge în fața altarului pentru a doua oară. Norocosul este chiar Blake Shelton, un artist country din SUA, care a mai trecut și el prin alte două căsnicii. Cântărețul i-a dăruit acesteia un inel din platină care a costat nu mai puțin de jumătate de milion de dolari. Iar cererea a fost, cu adevărat, una spectaculoasă: la o plimbare cu… tractorul!

”A fost magic. Nu mă așteptam să se întâmple… Nu am bănuit nimic. Nimeni nu a știut. Eram aici la fermă și pur și simplu s-a întâmplat. Și aveam senzația că toți parcă plănuiau să nu se întâmple, pentru că nimeni nu a știut. Blake a avut inelul lângă el în tractor”, zicea artista Gwen Stefani, arată alephnews.ro.

Gwen Stefani anunța în 2018 că se retrage din industria muzicală

Când nu este mamă, este la studio. Și invers. Se pare că artista nu mai poate face față la un astfel de program încărcat. Așa că a decis să renunțe la muzică și să devină o mamă casnică. Gwen Stefani a susținut în luna iunie o serie de concerte la Zapos Theatre din Las Vegas.

Înainte de ele, cântăreața a sugerat că se gândeşte să renunţe la cariera sa muzicală: „Este perfect pentru mine să pot să susţin show-urile la Las Vegas, este un lucru perfect pentru mine ca mamă, dar şi din punct de vedere creativ”, a marturisit Gwen Stefani.

Din cauza turneului, artista nu mai are timp să se ocupe de copiii săi. Așa că a decis că educația micuților este mai importantă. Stefani a acceptat să meargă în cel mai recent turneu al său, organizat în 2016, după divorţul de muzicianul britanic Gavin Rossdale, pentru că a avut „o criză personală şi a simţit cum muzica se revarsă din ea”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 11 ian. 2021, 08:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă