Veste în showbiz! Laetitia Casta, gravidă pentru a patra oară

Publicat: 05 Feb. 2021, 14:34 Vedete

Este fericire mare în familia fostului model Laetitia Casta! Actrița este gravidă pentru a patra oară. Vestea nu a fost confirmată oficială, dar paparazzi au surprins-o pe stradă!

Ea și partenerul său de viață, Louis Garrel, vor deveni din nou părinți. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2017! Chiar dacă nu a fost confirmată cea de-a patra sarcină, imaginile care sunt pe internet arată faptul că cei doi vor deveni părinți în curând. Fostul model a fost surprins de paparazzi când mergea la conservatorul din Paris. Îmbrăcată într-o jachetă albă, un cardigan roz, Laetita Casta și-a lăsat burtica la vedere, spre deliciul tuturor.

Laetitia Casta, gravidă pentru a patra oară. Ea ma are 4 copilași, unul fiind adoptat

Acum, Laetizia este căsătorită cu Louis Garrel, ce a adoptat o fetiță pe nume Oumy, botezată Celine, alături de fosta lui parteneră, Valeria Bruni Tedeschi, sora Carlei Bruni. Ea mai are și un băiețel de 14 ani, Orlando, și o fiică de 11 ani, Athena, din relația pe care a avut-o cu actorul Stefano Accorsi. Satheene (născută în 2001), a venit în urma relației cu Stephane Sednaoui.

Nu a vrut să dezvăluie sarcina, pentru că a pierdut un rol mare într-un fil, după ce anunțase că așteaptă un copil, atunci când era gravidă cu cel de-al treilea bebeluș, arată Verdict.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gente Settimanale (@gentesettimanale)


Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 05 Feb. 2021, 14:34 Vedete
Pe aceeași temă