Veste bună pentru românii cu probleme de sănătate! Spitalul Foișor se redeschide pentru toți pacienții

Publicat: 19 May. 2021, 12:18 Arhiva
Veste bună pentru românii cu probleme de sănătate! Spitalul Foișor se redeschide pentru toți pacienții

Veste bună pentru românii care au probleme de sănătate! Spitalul Foișor din Capitală se va redeschide în curând pentru toți pacienții.

În acest moment, în Spitalul Foișor nu mai există niciun pacient COVID, în condițiile în care, timp de cinci zile, în tot spitalul a fost un singur pacient internat pe secția de ATI. Angajații spitalului au început deja procesul de nebulizare, de curățenie și de dezinfecție. Se face și o verificare de probe biologice și de resecurizare a circuitelor aflate în reconversie.

Conducerea spitalului a depus deja toată documentația la Direcția de Sănătate Publică București și așteaptă avizul din partea inspectorilor care se află deja la spital. Urmează informarea Ministerului Sănătății și redeschiderea, relatează antena3.ro.

Există însă și un apel către pacienți, care, în ciuda faptului că sunt programați, trebuie să aștepte o informare din partea spitalului cu privire la momentul și formalitățile necesare în momentul prezentării, pentru a se putea evita o posibilă aglomerare.

681 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

Până pe 18 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.072.972 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.027.412 pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 681 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 235 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 19 May. 2021, 12:18 Arhiva
Pe aceeași temă