Veste bună pentru părinți! Grădinițele vor fi deschise pe perioada vacanței de primăvară

Publicat: 06 Apr. 2021, 10:08 Arhiva
Veste bună pentru părinți! Grădinițele vor fi deschise pe perioada vacanței de primăvară

Veste bună pentru părinții care nu au cu cine să își lase copiii acasă! Sorin Cîmpeanu a anunțat că Ministerul Educației a creat cadrul legal pentru ca grădinițele să poată funcționa și în perioada vacanței de primăvară.

Grădinițele vor putea organiza activități cu copiii, dar numărul unităților va fi diferit de la o săptămână la alta, în funcție de solicitări.

„Ministerul Educației a creat cadrul legal pentru ca grădinițele să poată organiza activități cu copiii și în perioada vacanței de primăvară. Numărul acestora este diferit de la o săptămână la alta, în funcție de solicitări și de capacitatea grădinițelor de a asigura resursa umană”, anunță ministrul pe Facebook.

Grădinițele vor funcționa cu avizul direcțiilor de sănătate publică, iar numărul va fi diferit de la o săptămâna la alta.

Ministrul Educației a publicat un tabel, din care reiese că în săptămâna 5-9 aprilie vor fi deschise 691 de grădinițe, în intervalul 12-16 aprilie vor fi deschise 1.154, iar în perioada 19-23 aprilie 1,123. Pentru săptămâna 26-29 aprilie vor fi deschise 554 de grădinițe.

Ministerul Educației a creat cadrul legal pentru ca grădinițele să poată organiza activități cu copiii și în perioada…

Posted by Sorin Mihai Cimpeanu on Monday, April 5, 2021

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 06 Apr. 2021, 10:08 Arhiva
Pe aceeași temă