Vedete masculine obsedate de anumite obiecte vestimentare

Publicat: 13 Jan. 2017, 14:16 Beauty & Style
Vedete masculine obsedate de anumite obiecte vestimentare

Fie pentru ca nu au la fel de multa imaginatie ca femeile sau sunt comozi, barbatii nu isi schimba imbracamintea si pantofii ca pe sosete. Uneori, nici sosetele nu si le schimba prea des, iar la lenjeria intima renunta bucurosi doar pentru o femeie.

Barbatii nu prea au treaba cu cochetaria, desi exista si reprezentanti a caror anima ii impinge la shopping. insa acestora, la fel ca femeilor, le plac, in general, barbatii.

Sa vedem acum care sunt obiectele vestimentare carora Vladimir Draghia, Radu Valcan si Bogdan Vladau le-au jurat credinta aproape vesnica.

Vladimir Draghia a cazut in plasa unui jerseu rosu

Vladimir Draghia are un jerseu rosu care arata foarte bine si cu care nu ii sta deloc rau. Il poarta primavara, il poarta toamna, il poarta iarna. L-a purtat in 2011, l-a purtat in 2012, il poarta in fiecare an.

Daca ar avea si niste pantaloni de aceeasi culoare si un fes rosu pe cap, Draghia ar putea fi Mos Craciun veritabil.

O alta piesa vestimentara la care actorul renunta rar este o camasa in carouri.

Radu Valcan a fost luat prizonier de o pereche de bocanci

Radu Valcan pur si simplu nu se putea desparti de bocancii lui. Cum il vedeau pe Valcan ca se pregatea sa iasa din casa, bocancii intrau in ‘actiune’.

Asa i-au intrat bocancii sub piele lui Valcan. Dupa ce i-a purtat pana i-a rupt, actorul a reusit sa scape. Totusi, nu e cam ironic sa fii tinut sub papuc de catre o pereche de bocanci?! Este, dar asta este situatia!

Labele picioarelor lui Bogdan Vladau aproape ca s-au transformat in calapoade

Manechinul Bogdan Vladau a fost tinut sub papuc de catre o pereche de incaltaminte. Aici n-a mai fost vorba de bocanci, ci de pantofi. O pereche de pantofi maro.

In 2011, pantofii astia l-au urmarit pas cu pas. Vladau nu se putea duce linistit la vreo petrecere, ca pantofii ajungeau acolo cu o fractiune de secunda inaintea lui.

In 2012, pantofii maro au pierdut teren in favoarea unora mai tineri si mai sprinteni.

Publicat: 13 Jan. 2017, 14:16 Beauty & Style
Pe aceeași temă