Vedete care seamana izbitor desi nu sunt rude! Florin Piersic vs. Radu Valcan sau Ilie Nastase vs. Denis stefan sunt doar cateva exemple

Publicat: 13 Jan. 2017, 14:38 Vedete
Vedete care seamana izbitor desi nu sunt rude! Florin Piersic vs. Radu Valcan sau Ilie Nastase vs. Denis stefan sunt doar cateva exemple

Probabil ca Adam si Eva sunt de vina pentru faptul ca unele persoane, nelegate de nici un grad de rudenie, seamana atat de bine intre ele. Asemanarile sunt in unele cazuri izbitoare, insa certificatele de nastere nu obisnuiesc sa isi faca operatie de schimbare de nume. Va prezentam in paginile ce urmeaza cativa barbati care seamana atat de bine, incat ar putea fi cu usurinta tata si fiu…

1. Adrian Enache vs. Vlad Mirita
Diferenta de 15 ani care ii desparte pe Enache (46 ani) de Mirita (31 ani) nu e deloc una dramatica. Prin venele lui Enache curge, se stie, sange de macho, asa ca nu ar fi fost deloc imposibil ca Enache sa fi devenit la 15 ani tatal lui Mirita, cu ajutorul vreunei crainice TV saritoare.

2. Florin Piersic vs. Radu Valcan
Florin Piersic (76 ani) si Radu Valcan (36 ani) seamana ca doua picaturi de sampon (din acela care te face sa intorci capul dupa volumul capilar al femeii care tocmai s-a spalat cu el). Singura neasemanare dintre cei doi este debitul verbal: Florin Piersic a vorbit, probabil, la viata lui cat toate neamurile lui Valcan la un loc, plus Adela Popescu.

3. Ilie Nastase vs. Denis Stefan
Fostul mare tenisman are 66 de ani, iar actorul care l-a jucat pe tanarul Pacala are 36. O foarte rezonabila diferenta de varsta de 30 de ani. La cate femei a iubit Ilie Nastase, nu este exclus ca Denis sa nici nu isi fi dat seama cat de talentat este la tenis de camp.

4. Marin Moraru vs. Mihai Morar
Cei doi seamana foarte bine nu doar la fata, ci si la nume. Marele actor Marin Moraru (76 de ani) are in plus un „u“, dar asta nu este singurul lucru pe care Mihai Morar (31 de ani) il are in minus fata de cel cu care sa zica mersi ca seamana atat de bine.

5. Viorel Lis vs. Bodo
intre Viorel Lis (69 de ani) si Bodo (45 de ani) exista o diferenta de varsta de 24 de ani. E o diferenta de varsta banala. La 24 de ani, orice tanar normal la corp poate face un copil, daca il ajuta o femeie. Asemanarea dintre Lis si Bodo este una extraordinara, amandoi fiind cam uratei, ceea ce e permis la barbati.

6. Nelu Ploiesteanu vs. Serban Copot (Animal X)
Numele lautarului Nelu Ploiesteanu (62 de ani) este legat de localul sarpele rosu, pe cand supranumele lui serban Copot (31) este Hiena. Asemanarea dintre cei doi este clara (la ochi, la gura, la inceputul de chelie), insa cum ar putea sa se nasca o hiena din burta unui sarpe, fie el si rosu?

7. Mircea Lucescu vs. Marius Moga
Amandoi au parul ondulat, amandoi au ajuns celebri in tara si in strainatate. Mircea Lucescu este dirijorul unei echipe de fotbal , iar Marius Moga este compozitoru. Asemanarea dintre ei fiind dincolo de orice dubiu, nu mai ramane decat ca Moga sa compuna de urgenta, la comanda „taticului” Lucescu, imnul Champions League, varianta dance.

 

Publicat: 13 Jan. 2017, 14:38 Vedete
Pe aceeași temă