Vedeta care a iesit asa sa faca piata si sa-si plimbe catelul! Top-ul si pantalonii erau extrem de transparenti si nu purta nici lenjerie intima!

Publicat: 09 Aug. 2018, 15:45 Life

Si vedetele din alte tari sunt in stare sa faca lucruri deplasate pentru a fi mediatizate.

Demi Rose este in Anglia ceea ce este Daniela Crudu in Romania, o starleta locala cu ambitii mai mari decat sanii ei si dispusa sa faca orice ca sa fie in atentia tabloidelor.

Are 23 de ani si este fotomodel, dar prea multe despre cariera ei nu se poate spune decat ca de fiecare data cand isi face o serie de fotografii presa de scandal din Anglia publica imaginile sexy cu ea.

Ajunsa la un anumit grad de notorietate a inceput sa faca lucruri din ce in ce mai extravagante pentru a ramane in continuare pe primele pagini ale ziarelor. Acum a luat cu ea un fotograf in vacanta din Ibiza si si-a facut o serie de fotografii de-a dreptul incredibile.

Fanii ei de pe Instagram au luat-o razna cand au vazut-o intr-un top foarte transparent si o pereche de pantaloni la fel de mulati si cu vedere la…tot! Pantalonii pareau crosetati, iar gaurile din ei erau atat de mari incat lasau lejer la vedere cele mai asunse zone si umbre.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Aug. 2018, 15:45 Life
Pe aceeași temă