Valentina Pelinel și Cristi Borcea au petrecut un concediu de neuitat alături de copii! ”A fost o vacanță cu de toate”

Publicat: 17 Jul. 2021, 23:09 Vedete

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de neuitat, la Bodrum, cu copiii! Micuțul Milan și surorile gemene s-au bucurat și de compania altor 3 frați, Melissa, Gloria și Alex. Gașca a petrecut o vacanță de vis în Bodrum, vacanță în care cei mici s-au distrat copios, iar Valentina Pelinel și Cristi Borcea au stat la plajă, s-au relaxat și s-au bucurat de momente unice.

Reporterii CIAO.RO au realizat un interviu exclusiv cu Valentina Pelinel, proaspăt întoarsă din Bodrum. Vedeta ne-a dezvăluit cum au decurs zilele lor acolo, dar și ce planuri mai are, împreună cu familia, pentru această vară.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță cu 6 copii

Reporter: Bine ai revenit acasă. Doar ce v-ați întors dintr-o vacanță superbă. Povestește-ne puțin. Ați fost în formulă completă: copii, bone?

Valentina Pelinel: Ne-am petrecut vacanța în Bodrum, alături de Milan și fetițe, dar și de Melissa, Gloria și Alex veniți din America. A fost minunat să ne bucurăm de compania tuturor copiilor și să fim martori la relația frumoasă de prietenie ce se dezvoltă între ei. Ca de fiecare dată, sunt fericiți de revedere și nu se satură să inventeze tot felul de jocuri și povești amuzante.

Reporter: Cât ați stat? Ce ați vizitat? Cum v-ați distrat? E prima vacanță cu toți copiii?

Valentina Pelinel: A fost o vacanță cu de toate, am reușit și să ne relaxăm, dar în același timp să ne antrenam în tot felul de activități amuzante. Copiii au fost fascinați de spectacolul cu delfini, aproape că nu îi mai dezlipeam de acolo. Și-au făcut curaj și au încercat parasailing și au făcut turul insulei cu hidroavionul. S-au bălăcit toată ziua în mare sau piscină, abia îi scoteam de acolo și s-au amuzat copios făcând concursuri de sărituri. Ca în orice vacanță, am vrut să facem cât mai multe, dar prioritar să ne relaxăm și să ne bucuram unii de compania celorlalți.

Valentina Pelinel: „Viața cu 3 copii e o provocare”

Reporter: Ce fac micuțele? Ce face Milan? Sunt copii cuminți sau năzdrăvani? Cu ce vă mai surprind?

Valentina Pelinel: Cresc frumos și armonios, sub ochii noștri, în fiecare zi uimindu-ne cât de multă dragoste pot să trezească în sufletele noastre, în moduri noi. Ce este cel mai important este că se înțeleg toți bine, își petrec timpul împreună jucându-se și, mai ales, cei mici învață de la cei mari. Urmând exemplul fraților mai mari, au lăsat orice frică deoparte și s-au bucurat de apa albastră fără nicio opreliște. Este una dintre cele mai frumoase relații. Este atât de multă iubire, protecție și sprijin între ei și sunt mândră de conexiunea lor specială

Reporter: Cum e viața de mămică cu 3 copii, Valentina? De când ești mamă, viața ta s-a schimbat radical. Ți-e dor de vremea când te plimbai în toată lumea, defilai pe podiumuri, și parcă aveai mai puține griji? ?

Valentina Pelinel: Toate se fac la timpul lor. În ceea ce mă privește, profesional și personal, am făcut tot ce mi-am propus. Din punct de vedere al carierei, am avut realizări deosebite și sunt mândră de felul în care am reprezentat România, dar și pe mine, în străinătate. A fost o perioadă fascinantă și plină de împliniri, însă cea mai mare realizare a mea rămâne familia. Viața cu 3 copii e o provocare, dar o provocare plăcută. Nu există termen de comparație, pur și simplu ajungi să apreciezi viața din alte perspective, mai profunde și mai înțelepte. Când ajungi acasă și le vezi zâmbetul, simți că orice dificultate a meritat. Viața în căsnicie este și ea o provocare. Faptul că eu și Cristi facem o echipă, avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri contează cel mai mult, ne unește și ne dă putere în orice situație.

Fiecare etapă de viață are provocările, responsabilitățile și recompensele ei, nu se pot compara sau evita. Înveți din ce trăiești și te bucuri de fiecare etapă.

De ce nu ține dietă Valentina Pelinel în vacanță?

Reporter: Ai postat imagini senzaționale din vacanță. Ai și o siluetă de invidiat… după două sarcini. Cum reușești? Care este secretul? Urmezi vreo dietă anume? Sport stiu că faci destul de mult….

Valentina Pelinel: Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate, de aceea în vacanță nu țin cont de regulile obișnuite, din contra, îmi place gust din bunătățile locului și descoper feluri de mâncare inedite. Uneori se mai întâmplă îngraș în vacanță, dar nu îmi fac griji, revin la sport și la alimentația potrivită imediat cum ajung acasă.

Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare, așa nu văd de ce în vacanță nu aprecia ceea ce locul are de oferit. Nu ajung în punctul în care fiu nevoită dau multe kilograme jos, pentru balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dieta corectă, fac excese dar și îmi impun restricții drastice.

Reporter: Apropo, la soare, la plajă ai stat? Folosești creme cu protecție?

Valentina Pelinel: Desigur, iubesc soarele și să fiu bronzată, dar în același timp sunt extrem de atentă la sănătatea pielii mele. În special la ten, acolo unde efectele expunerii la soare sunt deja ultracunoscute și asociate ireversibil cu îmbătrânirea prematură. Folosesc o gamă de îngrijire și protecție ridicată, concepută special pentru ten, și, în paralel, produse pentru corp. La fel procedez și cu cei mici, nu îi expun la soare la ore nepotrivite și am grijă să îi dau cu cremă de protecție, mai ales după ce ies din apă sau cât se joacă în mare.

Cristi Borcea își dorește al 4-lea copil cu Valentina Pelinel. Ce spune ea?

Reporter: Cu 3 copii, tu și Cristi mai găsiți timp doar pentru voi doi? Cum vă răsfățați?

Valentina Pelinel: Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească “vocea” de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului.

Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț mi fac timp pentru ce contează și prioritizez lucrurile. Am norocul sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc -i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara la cină și dimineața înainte înceapă o zi plină.

Reporter: Cristi declara, recent, într-o emisiune, că își mai dorește un copil cu tine. Ce părere ai? Iți dorești și tu al 4-lea copil? ?

Valentina Pelinel: Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

Reporter: Ce planuri mai aveți pentru această vară? O să petreceți mult timp și la hotelul de pe litoral? Am văzut că te implici foarte tare în această afacere ?

Valentina Pelinel și Cristi Borcea pleacă într-o mini vacanță: „Ne dorim plecăm doar noi doi, câteva zile

O ne petrecem, alături de copii, o mare parte din restul verii la Olimp, la fel anul trecut, la Hotel Pam Beach. Spre sfârșitul verii, ne dorim plecam doar noi doi, câteva zile, într-o mini vacanță, deoarece nu rezistăm departe de copii prea mult timp. Anul trecut a fost un an în care ne-am dedicat acestui upgrade hotelier din dorința de a oferi oaspeților noștri fideli și celor noi o experiență deosebită, așa cum și eu personal îmi doresc. Toate camerele au fost renovate, recepția se remarcă printr-un design nou și ultramodern, camerele au vedere la mare spre apus sau răsărit, de unde poți admira niste imagini absolut spectaculoase. Hotelul dispune de camere luminoase, spațioase cu finisaje premium, în culori care te reconfortează și relaxează. Ne-am ocupat și de partea administrativă, am creat un site nou, ultra intuitiv și simplu pentru clienții noștri care apreciază rapiditatea și funcționalitatea.

Nu în ultimul rând, suntem prezenți constant pe social media pentru a-i tine la curent pe oaspeții noștri în timp real atât cu atmosfera, cât și cu ofertele noastre. Am luat în calcul un aspect foarte important, raportul calitate preț, dar ne-am raportat și la publicul nostru țintă. Ne adresăm familiilor cu copii și nu numai, celor care își doresc relaxare, în condiții premium, dar fară opulență din zona Mamaia Nord. În afară de servicii, cred ce ne reprezintă este atitudinea și disponibilitatea în fata clienților noștri. Fiecare om și client dorește simtă ca îți pasă și ești aproape de el și de nevoile lui. Acesta este motivul pentru care am urmat cursurile de hospitality din cadrul universității americane ECornell, pentru a aplica aceste reguli în context local, pentru a înțelege exact ce își dorește clientul nostru și a veni în întâmpinarea așteptărilor sale. La fel de important este feedback-ul primit de la clienți, deoarece luăm în calcul ideile lor și ce așteaptă de la serviciile noastre. Fiecare om își poate dori ceva la un moment dat și personalul de la recepție este trainuit ofere în afară de servicii, consultanță și asistență în orice situație.

Sursa foto: Arhivă personală / Arhivă CIAO.RO

Publicat: 17 Jul. 2021, 23:09 Vedete
Pe aceeași temă