Valentina Pelinel e topită după Cristi Borcea! Ce mesaj siropos i-a transmis soțului său de ziua lui!

Publicat: 18 Jan. 2021, 12:33 Vedete

Pe 17 ianuarie, mai precis ieri, omul de afaceri Cristi Borcea a împlinit 51 de ani. Fostul finanțator de la Dinamo a avut parte cu această ocazie de cele mai frumoase mesaje de ziua lui.

Soția sa, Valentina Pelinel, a fost cea care a postat pe social media un mesaj de dragoste pentru Borcea, în care a demonstrat încă o dată cât de mult își iubește partenerul de viață.

“Azi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea!”, a postat Pelinel. Apoi a mărturisit că surpriza pentru aniversarea lui Borcea a fost tortul cu supereroi ales de fiul lor, Milan, pentru tatăl său. “Milan și-a dorit pentru tati un tort cu eroi”, a mai adăugat fostul super model.

Anul a început în forță pentru Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Cei doi îndrăgostiți au fost deja la munte cu cei trei copii ai lor, s-au pozat îmbrățișați și fericirea se vede pe chipul lor. Valentina Pelinel nu ratează niciun moment în care își arată dragostea și recunoștința față de fostul finanțator al echipei Dinamo. Chiar și de Ziua Internațională a cuvântului Mulțumesc, în urmă cu 6 zile, Pelinel a postat următorul mesaj pe Facebook: “Mulțumesc pentru că m-ai împlinit ca om și ca femeie, pentru că îmi ești alături în fiecare zi și pentru că am creat împreună o familie frumoasă”. Nici Cristi Borcea nu se lasă mai prejos, fiind mereu afectuos cu Pelinel și intrându-le în voie copiilor săi, ba chiar costumându-se în supereroi atunci când se joacă cu fiul lor, Milan.

Se pare că după vacanță, Valentina e hotărâtă să se apuce de afaceri, căci împreună cu fiul cel mare al luI Cristi Borcea, Pelinel se ocupă de hotelul lor de la mare, pe care îl pregătește pentru sezonul estival  din 2021.

“Hello, dragii mei. Am început anul în forță cu o vizită la hotelul Palm Beach, alături de o echipă de oameni devotați și Patrick Borcea. Împreună vă pregătim  câteva surprize pentru sezonul 2021. Vă țin la curent și abia aștept să vă povestesc mai multe despre noua „față” a hotelului. Și marea vă salută”, a mai scris soția lui Cristi Borcea pe social media.

 

 

 

 

 

 

 

Publicat: 18 Jan. 2021, 12:33 Vedete
Pe aceeași temă