VIDEO. Vă mai amintiți de trupa Angels? Cum arată acum Raluca la 34 de ani, mamă a cinci copii!

Publicat: 06 Jan. 2021, 11:25 Vedete

“Așa-s băieții, umblă numai după fete – roșcate, blonde, șatene și brunete” – acesta este refrenul care era pe buzele tuturor în anii ’90. Trupa Angels, formată din două fete (de numai 13 ani atunci!) era ”responsabilă” de această piesă pe care o puteai auzi peste tot. 

Raluca și Monica făceau parte din peisajul muzical autohton, alături de nume “răsunătoare” ca N&D, Valahia, Andre și ASIA.

Acum, Raluca Blejușcă are 34 de ani, este căsătorită și este mămica a 5 copii. După o pauză destul de mare, în care s-a dedicat exclusiv familiei, artista a revenit în showbiz. Raluca postează noile ei piese pe youtube și pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Music (@ralucablejusca)

Ce spune Raluca despre perioada Angels

”Cu Monica, fosta colegă din Angels, am păstrat legătura prin telefon. Chiar dacă nu avem un mod de gândire asemănător, știu că oricând ar sări pentru mine dacă aș avea nevoie”, a spus într-un interviu pentru impact.ro.

“Aveam doar 13 ani când am debutat în trupa Angels… Și nici nu prea am știut nici apoi cum sunt băieții, în general. Nu am avut decât un singur prieten înaintea soțului, am fost foarte cuminte așa că nu sunt vreo expertă. Într-adevăr, mă curtau mulți băieți dar eu mă îndrăgosteam repede și îmi trecea la fel de repede. Până l-am întâlnit pe Ionuț, soțul meu, și cu el a fost altceva. Dragostea pentru el nu îmi mai trece”, a spus Raluca în același interviu.

Sursa foto: Raluca Blejușcă Facebook, Click

 

Publicat: 06 Jan. 2021, 11:25 Vedete
Pe aceeași temă