Vă amintiți de Arlechino? Celebrul actor trece printr-un șir nesfârșit de necazuri. De ce nu-și poate vedea copiii crescând

Publicat: 25 Nov. 2019, 09:00 Life
Vă amintiți de Arlechino? Celebrul actor trece printr-un șir nesfârșit de necazuri. De ce nu-și poate vedea copiii crescând

După ce a divorțat în anul 2008 de mama copiiilor lui, pentru actorul Mihai Gruia Sandu a început un șir nesfârșit de necazuri.

Arlechino, așa cum era cunoscut de copii și părinți, Mihai Gruia nu și-a putut vedea copiii ani întregi, actorul fiind târât prin tribunale de fosta soție, judecându-se pentru sume mari de bani.

În 2012, Oana Bojescu, fosta soție, a depus două cereri de executare silită pentru a recupera importante sume de bani de la actor, dar și pentru neplata pensiei alimentare a copiiilor vreme de câteva luni bune. În context, însă, problemele legale sunt cea mai mică durere a lui Mihai Gruia Sandu, care a declarat în repetate rânduri, atât în social media, cât și în presă, că Oana Bojescu nu îi permite să își vadă copiii.

‘Cei mici au fost îndoctrinați împotriva mea, spunându-li-se în fiecare zi câte ceva «drăguț» despre mine. După ce am câștigat inclusiv recursul pentru a avea dreptul să-mi văd copiii, ultima găselniță a mamei lor a fost că, de data aceasta, copiii sunt cei care nu vor să mă mai vadă și că, dacă încerc să-i văd cu forța, îi voi traumatiza. Totuși, nu mi-am pierdut credința și sper ca, odată cu trecerea timpului, lucrurile se vor rezolva cumva de la sine. Până în momentul de față am făcut tot ce se putea face. De-acum înainte doar Dumnezeu mai poate face ceva’, declara actorul în anul 2012, pentru VIP.

 

Publicat: 25 Nov. 2019, 09:00 Life
Pe aceeași temă