Unul dintre cei mai mari actori români a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă! ”Simt că sfârșitul îmi este aproape”

Publicat: 27 apr. 2020, 11:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Unul dintre cei mai mari actori români a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă! ”Simt că sfârșitul îmi este aproape”

Întreaga viață a actorului Vladimir Găitan a fost parcă un scenariu de film, în care el a fost actorul propriei scenete. O viață cu multe momente frumoase, care acum l-a pus la o grea încercare: o boală gravă care îl obligă la un tratament nemilos.  

Actorul Vladimir Găitan a sărbătorit anul acesta 73 de ani de viață într-un cadru restrâns, alături de soția sa, fiica și fiul lui revenit din Londra.

S-a retras de pe scenă din cauza unor probleme medicale mai vechi care au început să-l consume tot mai mult. Este vorba despre un diagnostic primit în urmă cu mai mulți ani (cancer al sângelui) care-l obligă la transfuzii de sânge și un tratament medicamentos pe care trebuie să-l respecte cu sfințenie.

Recent, în cadrul unui eveniment, unde a fost invitat, Vladimir Găitan a uimit toată audiența cu discursul său.

Simt că sfârşitul îmi e aproape, de aceea nu vreau să ratez aniversarea teatrului, un eveniment de o asemenea anvergură. Iubesc acest teatru şi am fost ani de zile pe scena lui. Mă bucur că aici joacă şi fiica mea. Când am debutat a fost angajat şi un pompier, care la o primă repetiţie s-a urcat pe scenă şi i-a luat ţigara din gură unui coleg. A fost imediat dat afară că a îndrăznit aşa ceva. Mă bucur că am jucat ani de zile în piese importante pe scena teatrului şi că nu am fost uitat”, a mărturisit Vladimir Găitan.

Alexandru Găitan, fiul actorului, a recunoscut că a încercat să-l convingă pe tatăl său să se mute la Londra, dar „este mult prea legat de lumea de aici şi de prieteni” şi din acest motiv a preferat să meargă în Anglia doar în vizită.

Publicat: 27 apr. 2020, 11:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă